دسته‌بندی‌ها:
آموزشی اخبار و رویدادهای حوزه کتاب بررسی و نقد کتاب خلاصه کتاب عمومی مسابقات و چالش های کتابخوانی معرفی انتشارات معرفی کتاب معرفی نویسندگان و مترجمان
مجله فراکتاب
پیش فرض

بهترین کتاب اسپینوزا

اسفند 1402 . سمانه خوش انگشت

در این مقاله بهترین کتاب اسپینوزا را معرفی می‌کنیم. اسپینوزا و بعدها معروف با نام بندیکت دِ اسپینوزا (زاده ۲۴ نوامبر ۱۶۳۲ – درگذشته ۲۱ فوریه ۱۶۷۷) فیلسوف مشهور هلندی با اصالت یهودیِ سفاردیِ پرتغالی بود.

باروخ اسپینوزا

باروخ اسپینوزا (به انگلیسی: Baruch Spinoza) و بعدها معروف با نام بندیکت دِ اسپینوزا (زاده ۲۴ نوامبر ۱۶۳۲ – درگذشته ۲۱ فوریه ۱۶۷۷) فیلسوف مشهور هلندی با اصالت یهودیِ سفاردیِ پرتغالی بود. وی یکی از بزرگ‌ترین خردگرایان و جبرگرایان فلسفه قرن هفدهم و زمینه‌ساز ظهور نقد مذهبی و همچنین عصر روشنگری در قرن هجدهم به‌شمار می‌رود. پیشه وی تراش عدسی بود، او در طول زندگی، جایزه‌ها، افتخارات و تدریس در مکان‌های صاحب‌نام را رد کرد، و سهم ارث خانوادگی‌اش را به خواهرش بخشید.
فیلسوف و مورخ نامدار گئورگ ویلهلم فریدریش هگل، دربارهٔ او می نویسد: «شما یا پیرو اسپینوزا هستید، یا اساساً فیلسوف نیستید.» همچنین دستاوردهای فلسفی و شخصیت اخلاقی اسپینوزا زمینه‌ساز آن شد تا ژیل دلوز، او را «شاهزاده‌ی فلسفه» بنامد.

بهترین کتاب اسپینوزا

یکی از بهترین کتاب های اسپینوزا، کتاب مسئله‌ی اسپیونزا می باشد.

کتاب مسئله‌ی اسپیونزا (The Spinoza Problem) برای نخستین بار سال 2012 منتشر شد. این کتاب جز تازه‌ترین نوشته‌های اروین یالوم، روان‌پزشک آمریکایی است. این کتاب توسط بهاره نوبهار ترجمه و انتشارات قطره منتشر شده است.

 کتاب مسئله اسپینوزا

این رمان یکی از بهترین کتاب اسپینوزا است و دارای جنبه‌های مختلفی مانند روانشناسی، فلسفی و تاریخی است که جنبه روانشناسی آن قوی‌تر از جنبه فلسفی است و جنبه تاریخی کتاب از همه ضعیف‌تر است. نحوه روایت یالوم به گونه‌ای است که همه این موارد را به خوبی در کنار هم قرار داده است و در نهایت کتابی نوشته است که مخاطب را غرق در خود می‌کند. پیشنهاد می‌کنم اگر به کتاب‌های روانشناسی علاقه دارید حتما این کتاب را بخوانید. همچنین این کتاب برای افرادی که بخواهند با فلسفه اسپینوزا در مورد دین و خدا آشنا شوند یک کتاب بسیار خوب است که مطالب آن به سادگی بیان شده است.

جهت خرید نسخه چاپی کتاب مسئله اسپینوزا می توانید به سایت و یا نرم افزار فراکتاب مراجعه کنید و آن را با تخفیف سفارش دهید.

9 تخفیف

مسئله اسپینوزا

کتاب مسئله ی اسپیونزا (The Spinoza Problem) برای نخستین بار سال 2012 منتشر شد. این کتاب جز تازه ترین نوشته های اروین یالوم، روان پزشک آمریکایی است. ای...
اروین دی‌یالوم
نویسنده
قطره
ناشر
خرید کتاب
خرید کتاب

کتاب مسئله اسپینوزا

کتاب مسئله بندیکت

کتاب مسئله بندیکت “بررسی آراء فلسفی باروخ بندیکت اسپینوزا” توسط سیدمهرداد حسینی نگارش و محبوبه حسینی آنرا ترجمه کرده است. و بوسیله انتشارات کتابداران منتشرشده است .

گزیده کتاب مسئله بندیکت “بررسی آراء فلسفی باروخ بندیکت اسپینوزا”

اسپینوزا از فیلسوفان عقل گرای قرن هفدهم است. اندیشه‌های این فیلسوف یهودی تبار را می‌توان به عنوان انقلابی در دنیای فلسفه دانست که توانست تأثیر بسزایی بر فلسفه پس از خودش بگذارد. فیلسوفان پس از اپسپینوزا معمولاً تفسیرهای متفاوتی را از اندیشه‌های او ارائه کرده اند. هیوم فلسفه او را نوعی فرضیات زشت و ناپسند می‌شمارد. لسینگ می‌گوید مردم از اسپینوزا چنان یاد می‌کردند که گویی از سگ مرده یاد می‌کنند ؛ از طرفی لسینگ توانست نام او را زنده و نگاه‌ها را به سمت او معطوف کند.

در جایی دیگر نوالیس او را مست خدا می نامد و همچنین گوته، شاعر آلمانی نیز می‌گوید که با خواندن اخلاق اسپینوزا به آن ایمان می‌آورد (دورانت، ۱۳۹۷).

برای دانلود رایگان کتاب مسئله بِندیکت، بصورت الکترونیکی به اپلیکیشن فراکتاب مراجعه کنید.

مسئله بندیکت

کتاب مسئله بندیکت "بررسی آراء فلسفی باروخ بندیکت اسپینوزا" توسط سیدمهرداد حسینی نگارش و محبوبه حسینی آنرا ترجمه کرده است. معرفی کتاب مسئله بندیکت برش...
سیدمهرداد حسینی دشت بیاض
نویسنده
محبوبه حسینی
مترجم
پیش نمایش و خرید
پیش نمایش و خرید

کتاب اسپینوزا

کتاب اسپینوزا: رساله سیاسی  به نویسندگی باروخ اسپینوزا و ترجمه ی پیمان غلامیایمان گنجی می باشد و توسط انتشارات روز بهان، روانه بازار کتاب شده است.

کتابی از اسپینوزا در زمینه فلسفه سیاسی و الهیات است که در ۱۶۶۵ در وربورگ نوشته شد و در سال ۱۶۷۰ بدون نام منتشر شد (به دلیل ترس از محتوا). موضوع کتاب نقادی کتاب مقدس (به طور کلی الهیات) و سیاست است و بسیار جنجال برانگیز بوده وهست. جزو کتاب‌های ممنوعه ی زمان خود بودولی رسماً چهار سال بعد ممنوع شد. رساله الهی سیاسی، اثری بسیار مهم و تاثیر گذار بر روشنفکران بعد خود بود. برای انشار آن خوانندگان صفحهٔ اول آن را که دارای عنوان آن بود عوض می‌کردند و به جای آن عنوانی طبی یا تاریخی بر آن می‌گذاشتند تا شناسایی نشود. کتاب‌های زیادی در رد آن نوشته شده است.

برای دانلود کتاب کتاب اسپینوزا: رساله سیاسی، بصورت الکترونیکی به اپلیکیشن فراکتاب مراجعه کنید.

5 تخفیف

اسپینوزا: رساله سیاسی

کتاب اسپینوزا کتابی از اسپینوزا در زمینه فلسفه سیاسی و الهیات است که در ۱۶۶۵ در وربورگ نوشته شد و در سال ۱۶۷۰ بدون نام منتشر شد (به دلیل ترس از محتوا)...
باروخ اسپینوزا
نویسنده
پیمان غلامی
مترجم
پیش نمایش و خرید
پیش نمایش و خرید

نظر اسپینوزا در مورد خدا

اسپینوزا خدا را تنها جوهری می داند که وجود دارد و همه چیز تجلی اوست. از نظر او خدا به واسطه صفاتش که از حیث ذات و عدد نامتناهی و با ذات او متحدند, در عوالم نامتناهی تجلی می کند و البته در این عالم با دو صفت فکر و بعد تجلی کرده است.

نظر اسپینوزا در مورد دین

از نظر او خدا به واسطه صفاتش که از حیث ذات و عدد نامتناهی و با ذات او متحدند, در عوالم نامتناهی تجلی می کند و البته در این عالم با دو صفت فکر و بعد تجلی کرده است. تصور اسپینوزا از خدا چندان شفاف نیست و شارحان فلسفه او را به چالش انداخته است, چنانکه پاره ای او را دئیست, پاره ای ملحد و پاره ای همه خدا انگار دانسته اند.

کتاب اخلاق اسپینوزا جهانگیری

اتیک یا اخلاق (بیشتر در فارسی به اخلاق یا اخلاقیات معروف است) نام کتابی است فلسفی که اسپینوزا، فیلسوف برجستهٔ اهل هلند، به زبان لاتین نوشته است. سبک این کتاب به روش اقلیدسی است. محسن جهانگیری این کتاب را به فارسی ترجمه کرده است. این کتاب، کتاب محبوب فلسفی بسیاری از فیلسوفان بعدی شامل انشتین، هگل، لکان و…

کتاب اخلاق اسپینوزا

از برجسته‌ترین و تاثیرگذارترین آثار فلسفه غرب! کتاب اخلاق مشهورترین اثر باروخ اسپینوزا، فیلسوف عقل‌گرای قرن هفدهم است که تصویری منسجم از واقعیت هستی و راهنمایی برای معنای زندگی اخلاقی ارائه می‌دهد. اسپینوزا بر اساس اندیشه‌های خود ماهیت خدا، ذهن، عواطف، اسارت انسان به احساسات و قدرت درک را شرح می‌دهد.

سمانه خوش انگشت
سمانه خوش انگشت
دیدگاه شما چیست؟
شما اولین نفری باشید که درباره این مطلب نظر می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *