کتاب آشپزی گل گندم

3 از 1 نظر

کتاب الکترونیکی آشپزی گل گندم

حجم دانلود: 337.3 کیلو بایت
صفحات کتاب : 160

ماهی دودی
مواد لازم:
ماهی دودی....1 عدد
آبلیمو یا آب نارنج....نصف لیوان
فلفل....به اندازه لازم
طرز تهیه:
ماهی را خوب تمیز کنید و سرش را جدا کنید. اگر دوست ندارید ماهی شور باشد آن را به مدت 1 ساعت داخل آب سرد بخوابانید سپس ماهی را از آب خارج کرده و داخل قابلمه قرار دهید. مقدار کمی آب و فلفل روی ماهی بریزید و درب قابلمه را محکم ببندید و روی حرارت بگذارید زمانی که آب ماهی نزدیک به تمام شدن است کم کم آب نارنج یا آب لیمو را اضافه کنید و در صورت دلخواه می توانید کمی پیاز داغ دور ماهی بریزید تا طعم بهتری به ماهی شما بدهد.

کتاب های مرتبط

بیشتر

برچسب ها کتاب آشپزی گل گندم

مشخصات کتاب آشپزی گل گندم

نوع اثر : کتاب

صفحات کتاب : 160

کنگره : TX725‭‬ ‭/آ1‫‭ص175 1392

دیویی : 641/5

کتابشناسی ملی : 2855987

شابک : 978-600-5900-02-6

سال نشر : 1392

نظرات درباره کتاب آشپزی گل گندم