کتاب آشپزی گل گندم

3 از 1 نظر

کتاب الکترونیکی

حجم دانلود: 337.3 کیلو بایت
صفحات کتاب : 160

خلاصه کتاب آشپزی گل گندم

ماهی دودی
مواد لازم:
ماهی دودی....1 عدد
آبلیمو یا آب نارنج....نصف لیوان
فلفل....به اندازه لازم
طرز تهیه:
ماهی را خوب تمیز کنید و سرش را جدا کنید. اگر دوست ندارید ماهی شور باشد آن را به مدت 1 ساعت داخل آب سرد بخوابانید سپس ماهی را از آب خارج کرده و داخل قابلمه قرار دهید. مقدار کمی آب و فلفل روی ماهی بریزید و درب قابلمه را محکم ببندید و روی حرارت بگذارید زمانی که آب ماهی نزدیک به تمام شدن است کم کم آب نارنج یا آب لیمو را اضافه کنید و در صورت دلخواه می توانید کمی پیاز داغ دور ماهی بریزید تا طعم بهتری به ماهی شما بدهد.

کتاب های مرتبط

بیشتر

برچسب ها

مشخصات

نوع اثر : کتاب

صفحات کتاب : 160

کنگره : TX725‭‬ ‭/آ1‫‭ص175 1392

دیویی : 641/5

کتابشناسی ملی : 2855987

شابک : 978-600-5900-02-6

سال نشر : 1392

نظرات