کتاب آشپزی بدون گوشت

3 از 1 نظر

ناشر: کنکاش

نویسنده:

کتاب الکترونیکی

حجم دانلود: 349.7 کیلو بایت
صفحات کتاب : 41

خلاصه کتاب آشپزی بدون گوشت

معیار ارزش غذایی هر ماده‌ای که می‌خوریم، مقدار حرارتی است که در بدن ما تولید می‌کند آنچه در روز می‌خوریم همه این مواد خوراکی گوناگون گیاهی و حیوانی که می‌شود به شکم ما سرازیر می‌شوند تا سیرمان کنند از نظر تغذیه و دانش روز سه گروه اصلی تقسیم می‌شوند 1 – پروتئینها 2- ئیدراتهای کربن 3 – چربیها ...

کتاب های مرتبط

بیشتر

برچسب ها

مشخصات

نوع اثر : کتاب

صفحات کتاب : 41

نظرات