کتاب آشپزی بدون گوشت

3 از 1 نظر

ناشر: کنکاش

نویسنده:

کتاب الکترونیکی آشپزی بدون گوشت

حجم دانلود: 349.7 کیلو بایت
صفحات کتاب : 41

معیار ارزش غذایی هر ماده‌ای که می‌خوریم، مقدار حرارتی است که در بدن ما تولید می‌کند آنچه در روز می‌خوریم همه این مواد خوراکی گوناگون گیاهی و حیوانی که می‌شود به شکم ما سرازیر می‌شوند تا سیرمان کنند از نظر تغذیه و دانش روز سه گروه اصلی تقسیم می‌شوند 1 – پروتئینها 2- ئیدراتهای کربن 3 – چربیها ...

کتاب های مرتبط

بیشتر

برچسب ها کتاب آشپزی بدون گوشت

مشخصات کتاب آشپزی بدون گوشت

نوع اثر : کتاب

صفحات کتاب : 41

نظرات درباره کتاب آشپزی بدون گوشت