کتاب اربعین حسینی به قلم اصغر طاهر زاده می باشد و توسط انتشارات لب المیزان به انتشار رسیده است.
آنطور که در این کتاب آمده است، تاکید همیشگی ائمه در طول تاریخ این بوده است که اربعین زنده بماند زیرا یک فکر و فرهنگ اساسی اسلام به حساب می آید.
از آنجایی که دشمنان اسلام همواره در تلاش بوده اند که به فرهنگ اربعین صدمه بزنند، باید این را دانست که اربعین یعنی ادامه ی امام حسین(ع) و شیعه در این راستا وظیفه دارد بیشترین نگاه را جهت بقای اسلام، به اربعین بیندازد تا نسبت به مهم ترین عامل بقای اسلام کور نباشد.
در فروشگاه اینترنتی فراکتاب امکان دانلود کتاب pdf اربعین حسینی فراهم شده است و شما می توانید این اثر را به صورت رایگان و در قالب یک کتاب الکترونیکی دانلود کنید.
"ملتها در این تاریخ در حال بازخوانی و تجدید نظر نسبت به رجوعشان به فرهنگ مدرنیتهاند، فرهنگی که به عالم و آدم نگاه سکولاریته دارد. در چنین شرایطی «اربعین» یک تذکر تاریخی به همهی ملتها است تا در این شرایط، نسبت خود را با خداوند و مسیر انبیای الهی شکل دهند.
ایجاد و بقای انقلاب اسلامی هم از برکات سنّت اربعین است. در شب پانزده خرداد سال 42 وقتی امام خمینی«رضواناللّهتعالیعلیه» را دستگیر کرده و به زندان بردند، فردای آن روز مردم به خیابانها آمدند و بدون هیچ ترسی فریاد اعتراضشان بلند شد.
ارتشبد «فردوست» در خاطراتش مینویسد: «در آن روز آنقدر آدم آمده بود و آنقدر ما آنها را کشتیم که خودمان ترسیدیم». تاریخ میگوید ارتشیانپایههای مسلسلها را در صحن حضرت معصومه(س) گذاشتند و بسیاری از مردم را کشتند.
شاه حساب کرده بود وقتی امامخمینی«رضواناللّهتعالیعلیه» را تبعید کرد و مردمِ وفادار به امام را هم کشت، بقیهی این ملّت برای همیشه وفاداری خود را نسبت به امام و انقلاب پس میگیرند و لذا آنچه به گمان خود باید بکند، انجام داد؛ امام خمینی«رضواناللّهتعالیعلیه» را بعد از چهلروز آزاد کردند و به روستایی در حاشیهی شهر تهران به نام «داودیه» بردند که در واقع ایشان را به آنجا تبعید کنند.
مورّخین میگویند مردم آنقدر به دیدار امام«رضواناللّهتعالیعلیه» رفتند که جادّه داودیه پر از ماشین سواری شده بود. این چه سنّتی و چه شعوری است که مردم بعد از اینهمه کشتهدادن، به دیدار امام« خمینی«رضواناللّهتعالیعلیه» میروند.
حضور حماسی مردم وفادار به امام و آزاد از رعب نظام شاهنشاهی، همهی حیلههای رژیم را خنثی کرد. بعداً امام را به قیطریه آوردند و از آنجا هم به قم برگرداندند.
اگر به نهضت کربلا و نهضت امام خمینی«رضواناللّهتعالیعلیه» نگاه دقیق و عمیقی بکنید شباهتهای بسیاری بین این دو نهضت میبینید. یعنی با همان فرهنگ و حکمت حسینی، انقلاب اسلامی شکل گرفته است و با همان فرهنگ جلو میرود و به بنبستی برخورد نمیکند که مانع ادامهی آن در این تاریخ باشد."