امام خمینی (ره) وصیت نامه سیاسی _ الهی خویش را که خلاصه تمام وصایا ی زندگی پر برکت ایشان میباشد، در ۲۶ بهمن ۱۳۶۱ تنظیم و نسخه ای مهر و موم شده از آن را در تاریخ ۲۲ تیر ماه ۱۳۶۲ در مجلس خبرگان به امانت گذاشتند. امام دو مرتبه بعد از آن تاریخ وصیت نامه خود را، تغییر دادند و در نهایت در تاریخ ۱۹ آذر ۱۳۶۶ وصیت نامه نهایی را در حضور صدا و سیما و جمعی از رجال سیاسی، به مجلس خبرگان و آستان قدس رضوی تحویل دادند.
وصیت نامه الهی سیاسی امام خمینی pdf در نرم افزار فراکتاب رایگان در اختیار شما است و شما می توانید آن را به صورت آنلاین و یا آفلاین در نرم افزار مطالعه نمایید. پی دی اف وصیت نامه امام خمینی به صورت جداگانه وجود ندارد.
هر انسانی در طول زندگی خود، تجربه های زیادی دارد و درس های زیادی گرفته است. حالا اگر این انسان رهبر یک جامعه باشد، قطعا برای افراد جامعه مانند یک پدر است و نصایح او هم مانند یک پدر دلسوز به فرزندانش می باشد. پدری که با تمام وجود و خرد، از روی مهربانی و خیر خواهی فرزندان خود را نصیحت میکند و برای آنها آرزوهای خوبی دارد. امام هم مانند پدری بودند که به دنبال هدایت جامعه اسلامی به سمت سعادت و خوشبختی است. ایشان دوست داشتند برای ما _افراد کشوری که آن را از ظلم و ستم شاه منفور نجات دادند_ اتفاق های خوبی رخ دهند و ما هم به سمت پیشرفت و ترقی حرکت کنیم. ایشان با تنظیم وصیت نامه سیاسی_الهی خویش مسیر این راه را به ما نشان میدهند.
اصلی ترین مؤلفه وصیت نامه ایشان، همبستگی مردم با هم در راستای اهداف انقلاب اسلامی است. ایشان تاکید میکنند که مردم حتما با هم و در کنار هم باشند که هیچ متجاوزی حتی خیال اینکه به ما نزدیک شود را هم نکند. یکی دیگر از نصحیت های ایشان به رجال سیاسی، قضات است همان طور که ایشان می فرمایند: «از مهمات امور، مسئله قضاوت است که سر و کار آن با جان و مال و ناموس مردم است.
وصیت اینجانب به رهبری و شورای رهبری آن است که در تعیین عالیترین مقام قضایی که در عهده دارند کوشش کنند که اشخاص متعهد سابقه دار و صاحب نظر در امور شرعی و اسلامی و در سیاست را نصب نمایند و از شورای عالی قضایی می خواهم امر قضاوت را که در رژیم سابق به وضع اسفناک و غم انگیزی درآمده بود با جدیت سر و سامان دهند.» همچنین در این کتاب، مسائل مهم دیگری را اهم می دانستند که از حوصله ی این نوشتار خارج است.
بسم الله الرحمن الرحیم
قالَ رسولُ الله - صلَّی الله علیه و آله و سلَّم: انّی تارکٌ فیکُمُ الثّقلَیْنِ کتابَ اللهِ و عترتی اهلَ بیتی؛ فإِنَّهُما لَنْ یَفْتَرِقا حَتّی یَرِدَا عَلَیَّ الْحَوضَ.
الحمدُللَّه و سُبحانَکَ؛ اللهُمَّ صلِّ علی محمدٍ و آلهِ مظاهر جمالِک و جلالِک و خزائنِ اسرارِ کتابِکَ الذی تجلّی فیه الأَحدیّةُ بِجمیعِ أسمائکَ حتّی المُسْتَأْثَرِ منها الّذی لایَعْلَمُهُ غَیرُک؛ و اللَّعنُ علی ظالِمیهم اصلِ الشَجَرةِ الخَبیثةِ.
و بعد، اینجانب مناسب میدانم که شمهای کوتاه و قاصر در باب «ثقلین» تذکر دهم؛ نه از حیث مقامات غیبی و معنوی و عرفانی، که قلم مثل منی عاجز است از جسارت در مرتبه ای که عرفان آن بر تمام دایره وجود، از ملک تا ملکوت اعلی و از آنجا تا لاهوت و آنچه در فهم من و تو ناید، سنگین و تحمل آن فوق طاقت، اگر نگویم ممتنع است؛ و نه از آنچه بر بشریت گذشته است، از مهجور بودن از حقایق مقام والای «ثقل اکبر» و «ثقل کبیر» که از هر چیز اکبر است جز ثقل اکبر که اکبر مطلق است؛ و نه از آنچه گذشته است بر این دو ثقل از دشمنان خدا و طاغوتیان بازیگر که شمارش آن برای مثل منی میسر نیست با قصور اطلاع و وقت محدود؛ بلکه مناسب دیدم اشارهای گذرا و بسیار کوتاه از آنچه بر این دو ثقل گذشته است بنمایم.
***
زندگانی مادی و معنوی بود و است - از صحنه خارج کردند؛ و بر حکومت عدل الهی - که یکی از آرمانهای این کتاب مقدس بوده و هست - خط بطلان کشیدند و انحراف از دین خدا و کتاب و سنت الهی را پایه گذاری کردند، تا کار به جایی رسید که قلم از شرح آن شرمسار است.
و هرچه این بنیان کج به جلو آمد کجی ها و انحراف ها افزون شد تا آنجا که قرآن کریم را که برای رشد جهانیان و نقطه جمع همه مسلمانان بلکه عائله بشری، از مقام شامخ احدیت به کشف تام محمدی (ص) تنزل کرد که بشریت را به آنچه باید برسند برساند و این ولیده «علم الاسماء» را از شرّ شیاطین و طاغوتها رها سازد و جهان را به قسط و عدل رساند و حکومت را به دست اولیاء الله، معصومین - علیهم صلوات الاولین و الآخرین - بسپارد تا آنان به هر که صلاح بشریت است بسپارند - چنان از صحنه خارج نمودند که گویی نقشی برای هدایت ندارد و کار به جایی رسید که نقش قرآن به دست حکومتهای جائر و آخوند های خبیث بدتر از طاغوتیان وسیله ای برای اقامه جور و فساد و توجیه ستمگران و معاندان حق تعالی شد. و مع الأسف به دست دشمنان توطئهگر و دوستان جاهل، قرآن این کتاب سرنوشت ساز، نقشی جز در گورستان ها و ...
دانلود کتاب وصیت نامه امام خمینی به صورت الکترونیکی در سایت و نرم افزار فراکتاب موجود است و میتوانید آن را به صورت رایگان دانلود کرده و مطالعه نمایید. البته ناگفته نماند که برای مطالعه پی دی اف آن باید حتما وارد نرم افزار فراکتاب شوید تا بتوانید از مطالعه آن لذت ببرید.
این اثر با گویندگی مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در سایت فراکتاب موجود است. صوت وصیت نامه امام همراه با متن در نرم افزار فراکتاب منتشر شده است و امکان جستجو نیز در این نسخه وجود دارد.
امکان دانلود رایگان کتاب وصیت نامه امام خمینی در فراکتاب در دو فرمت pdf صوت همراه با متن امکان پذیر است.
مشخصات کتاب وصیت نامه سیاسی الهی امام خمینی (ره) را در جدول ذیل ببینید.
مشخصات | |
ناشر: | فراکتاب |
نویسنده: | امام خمینی رحمه الله علیه |
زبان: | فارسی |
تعداد صفحه: | 63 |
موضوع: | وصیت نامه سیاسی الهی امام خمینی |
قالب: | pdf و صوت همگام با متن |
نظر دیگران //= $contentName ?>
این وصیتنامه خطاب به همهی عالم هست نه فقط مردم ایران و نه فقط مسلمانها! بلکه همه عالم در تمام اعصار! یعنی خطا...
عالی...
الحمد لله علی هذا القائد الحکیم...
عالی بود ، مخصوصا که با صدای زیبای حضرت آقا بود...
عالی بود...
سلام علیکم دست شما درد نکنه بسیار عالی اجرتون با آقا صاحب الزمان موفق باشید ممنونم یاعلی مدد...
چطوررمان صوتی رایگان دریافت کنم...
خیلی عالی . مخصوصا اینکه باصدای رهبری هستش. این مهمه...
عالی....
ممنون . بسیار عالی بود . الحمد لله رب العالمین . انشاء الله خداوند توفیقاتتون رو روز افزون کنه ....