0.0از 0

بیسترس منطق پایه دهم علوم انسانی

آموزشی
دسته بندی
علی سلوکی
ویراستار
کاگو
ناشر
رایگان
خرید
    • معرفی کتاب
    • مشخصات کتاب

    معرفی کتاب بیسترس منطق پایه دهم علوم انسانی

    کتاب "بیسترس منطق دهم انسانی" نوشته محمدحسین خدام، با ویراستاری محمدمهدی مشایخی و علی سلوکی، توسط انتشارات کاگو منتشر شده است. 

     موضوع کتاب:
    این کتاب به مباحث و مفاهیم پایه‌ای منطق برای دانش‌آموزان دهم انسانی می‌پردازد و به طور جامع به اصول و قواعد منطقی پرداخته است. 

     نکات جالب
    - توضیحات دقیق: کتاب با توضیحات دقیق و جامع، مباحث منطق را به گونه‌ای توضیح می‌دهد که برای دانش‌آموزان ساده و قابل فهم باشد. 
    - تمرین‌های متنوع: شامل تمرین‌های متنوع و متعدد برای تقویت درک دانش‌آموزان از مفاهیم اصلی منطق است. 
    - مثال‌های کاربردی: استفاده از مثال‌ها و موارد کاربردی در زندگی روزمره برای فهم بهتر مفاهیم منطقی. 

    چرا این کتاب را بخوانید:
    اگر به دنبال یک کتاب درسی جامع و دقیق برای درس منطق دهم انسانی هستید، کتاب "بیسترس منطق دهم انسانی" یک انتخاب عالی خواهد بود. این کتاب به شما کمک می‌کند تا با مباحث پایه‌ای منطق آشنا شوید و برای امتحانات نهایی و کنکور سراسری آماده شوید. 

    دفترچه‌ی شما خیلی معتبره ! چون بیشترین شباهتو با ازمون های مدرستون داره این دفترچه کارایی بالایی داره !چون تعداد آزمون ها و چیدمان سوالاتش استاندارده به شکلی نوشته شده که باهاش راحت می تونید روزهای امتحان  رو سپری کنید . درسنامه و پاسخنامه این دفترچه ، باکدهای TBC( مفاهیم کلیدی )کدگذاری شدن و همین موضوع دسترسی شمارو به نقاط  وضعتون راحت تر می کنه این دفترچه کلی راهکار (راه نجات) داره ! چون تله های آموزشی رو نشون میده و یه تابلوی آموزشی ( بوک استوری) برای لحظات آخر امتحان داره که باعث میشه شب راحت بخوابید.

    گزیده کتاب بیسترس منطق پایه دهم علوم انسانی

    شما بعضی چیزها را می‌دانید حس کردید تجربه کردید یا با آنها آشنا هستید مثلاً اگر کسی بگوید پرتقال شما آن را دیدید، خوردید طعم آن را چشیدید. رنگ آن را دیدید و آن را لمس کردید با مثلاً اگر کسی بگوید «پایتخت ایران تهران است شما این جمله را تأیید می‌کنید.

    به این خبر آگاهی دارید یا در تهران زندگی می‌کنید با در کتاب ها یا از طریق دیگران شنیده اید که این جمله درست است. حالا تصور کنید کسی بخواهد برای شما در مورد میوه دارایی» توضیح دهد اگر شما به آن را دیده باشید و نه خورده باشید طبیعتاً خواهید برسید. میوه دارابی چیست؟ باید برای شما توضیح داد که دارایی میوه‌ای است که مزه‌اش شبیه پرتقال است کمی از آن بزرگ تر است رنگ پوست آن به سبزی گرایش دارد و .... حالا کم کم با این میوه آشنا می‌شوید.

    اگر دقت کنید با استفاد از تصوراتی که برای شما روشن است یعنی تصورات معلوم سعی کردیم یک تصور مجهول یعنی میوه «دارابی» را توضیح دهیم به این کار تعریف می‌گویند. پس به کمک تعریف از تصورهای معلوم به شناخت تصورهای مجهول می‌رسیم.