0.0از 0

کتابخوری راهبردی

گونه ها و روش های مطالعه موثر و موفق

رایگان
خرید
    • معرفی کتاب
    • مشخصات کتاب

    معرفی کتاب کتابخوری راهبردی

    کتاب کتابخوری راهبردی نوشته سید علی اصغر علوی و منتشر شده توسط انتشارات سدید، به موضوع گونه‌ها و روش‌های مطالعه مؤثر و موفق می‌پردازد. 

    نکات جالب:
    - توضیحات دقیق: کتاب با توضیحات دقیق و جامع، روش‌های مؤثر مطالعه را به گونه‌ای توضیح می‌دهد که برای هر کسی قابل فهم باشد.
    - مثال‌های کاربردی: استفاده از مثال‌ها و موارد کاربردی در زندگی روزمره برای فهم بهتر مفاهیم مطالعه.
    - تمرین‌های متنوع: شامل تمرین‌های متنوع و متعدد برای تقویت درک دانش‌آموزان از مفاهیم اصلی مطالعه.

     چرا این کتاب را بخوانید:
    اگر به دنبال یک کتاب درسی جامع و دقیق برای بهبود روش‌های مطالعه هستید، کتاب "کتابخوری راهبردی" یک انتخاب عالی خواهد بود. این کتاب به شما کمک می‌کند تا با روش‌های مؤثر مطالعه آشنا شوید و بهتر بدانید چطور می‌توانید مطالعه خود را بهبود بخشید. 

    کتاب‌خوری یک مرحله بالاتر از کتاب‌خوانی است، کتاب‌خوری به این معنا که بجَوَدَش تا خون بیاید، نه! یعنی ببلعدش، جوری که بشود جزئی از خودش...
    آن‌چه ملاحظه خواهید کرد مباحثی است که در جمع‌های مختلف حوزوی و دانش‌گاهی، درباره «کتاب» گذشته است، چه مباحثی که موضوعش به طور مستقیم یا غیر‌مستقیم درباره کتاب بوده است؛ از سخن‌رانی‌ها و نشست‌های هفته کتاب و کتاب‌خوانی و پژوهش و کارگروه کتاب، تا افتتاحیه‌ها و اختتامیه‌های دوره بینش مطهر، تا تدریس کتاب‌هایی مانند «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»، تا جلسات خوانش کتاب‌هایی دیگر، با محوریت گونه‌ها و روش‌های مطالعه مفید و مؤثر و موفق. از کتاب‌نخوانی تا کتاب‌خوانی، از کتاب‌خوانی تا کتاب‌خواری، از کتاب‌خواری تا کتاب‌خواری راه‌بردی، مراحل و منازلی است که این اثر بر آن‌ها عبور کرده است. البته سعی شده که فشرده و مختصر باشد و نیز خوش‌مزه، به اندازه و با چاشنی مناسب! امید که مفید باشد و خوردنی

    گزیده کتاب کتابخوری راهبردی

    در طول تاریخ کسانی بوده‌اند که جدی جدی کتاب را می‌خورده‌اند. یعنی موریانه وار با میل و رغبت صفحات کتاب را می‌کنده‌اند و میخورده‌اند و کاری هم به توانایی معده در هضم سلولز کاغذ نداشته‌اند چند مورد از این اتفاق در مجلات پزشکی دنیا ثبت و ضبط شده است.

    همین اواخر در سال ۲۰۱۷ یک کمدین آمریکایی به نام جامی لوفتوس» رمان «شوخی بی پایان دیوید فاستروالاس را که به حجم زیاد و ساختار آشفته اش معروف است. جلوی دوربینها خورد یک مورد هم ماجرای منلیک دوم امپراطور اتیوپی است. او در اواخر عمر و بعد از پشت سرگذاشتن چند حمله قلبی حسابی ضعیف شده بود و خیال می‌کرد با خوردن انجیل می‌تواند خودش را شفا دهد. عاقبت جناب امپراطور در دسامبر ۱۹۱۳ پس از یک حمله قلبی دیگر و هنگام تلاش برای خوردن انجیل درگذشت.