0.0از 0

معراجی‌‌ ام

مروری بر خاطرات مبلّغان طرح معراج اهواز

رایگان
خرید
    • معرفی کتاب
    • مشخصات کتاب

    معرفی کتاب معراجی‌ام

    کتاب معراجی‌ام نوشته محمدامین چینی‌ساز شامل خاطرات مبلغان طرح معراج اهواز ( اعزام مبلغین حوزه علمیه به مدارس برای پاسخگویی به سؤالات مختلف دانش‌آموزان) است که در نشر جمال چاپ و منتشر شده است. در این کتاب با حدود دویست نفر از مبلغان خانم و آقا مصاحبه شده و خاطرات جالبی ثبت شده است.

    گزیده کتاب معراجی‌ام

    به عنوان یک مبلغ خواهر وقتی به مدرسه می‌روم، اولویت اولم صمیمی شدن با دانش‌آموزان است. تلاش می‌کنم برای آنها دوست باشم تا معلم، پیش آمده که ساعت دوازده شب، یکی از بچه‌ها با من تماس گرفته و با گریه خبر فوت پدرش را داده است. یعنی اولین کسی که به ذهنش رسیده است مطلع کند، من بوده‌ام.

    یک بار وقتی وارد کلاس شدم، دیدم فضای متشنجی حاکم شده است. با یکی دو سؤال متوجه شدم چند دقیقه قبل از من مدیر به کلاس رفته و حسابی با یکی از بچه‌ها سر مسائل انضباطی دعوا کرده است. دلم مثل دل هم شاگردی‌هایش سوخت. وقتی کسی جلو جمع کوچک بشود، ممکن است هر کاری از او سر بزند تا به زعم خودش تحقیرشدنش جبران شود. در این مواقع اجازه می‌دهم خود شخص صحبت کند و از هر دری که خواست حرف بزند.