کتاب مدرسه کتاب نخوانی

نگاهی به زمینه های تربیتی یک بحران فرهنگی

امتیاز
5 / 0.0
خرید
99,000
5%
94,050
نظر شما چیست؟

معرفی کتاب مدرسه کتاب نخوانی

کتاب "مدرسه کتاب نخوانی" نوشته حمید سپهر از انتشارات جمال به بررسی مشکلی در نظام آموزشی می‌پردازد که کتاب‌خوانی در مدارس به اندازه کافی جدی گرفته نمی‌شود. این کتاب تلاش می‌کند تا با تحلیل علل و پیامدهای این معضل، به ارائه راه‌حل‌هایی برای افزایش علاقه به مطالعه در میان دانش‌آموزان بپردازد. این کتاب با زبانی ساده و روان نوشته شده و هدف اصلی آن این است که دانش‌آموزان را به کتاب‌خوانی علاقه‌مند کرده و آنان را به سمت دانش و آگاهی بیشتر سوق دهد.


- آسیب‌شناسی کتاب‌نخوانی: نویسنده با نگاهی موشکافانه به بررسی عواملی می‌پردازد که موجب می‌شوند دانش‌آموزان به خواندن کتاب علاقه نشان ندهند. این عوامل می‌توانند شامل محیط آموزشی نامناسب، نبود انگیزه‌های کافی، و یا حتی روش‌های تدریس ناکارآمد باشند.


- راهکارهای عملی: کتاب شامل مجموعه‌ای از راهکارهای عملی است که معلمان و والدین می‌توانند برای تشویق دانش‌آموزان به خواندن کتاب به کار بگیرند. این راهکارها می‌توانند شامل ایجاد محیط‌های مطالعاتی جذاب، معرفی کتاب‌های جذاب و متنوع، و برگزاری نشست‌های کتاب‌خوانی گروهی باشند.


- نکات تربیتی: نویسنده همچنین به بیان نکاتی تربیتی می‌پردازد که می‌توانند به معلمان و والدین کمک کنند تا فرهنگ کتاب‌خوانی را در خانه و مدرسه ترویج دهند. این نکات شامل روش‌های ایجاد انگیزه و علاقه به مطالعه، تعامل و گفتگو با کودکان درباره کتاب‌ها، و همچنین استفاده از تشویق و پاداش برای ترویج عادات خوب مطالعه است.

گزیده کتاب مدرسه کتاب نخوانی

«مدرسه» و تحول آن در دهه های اخیر:

«مدرسه»، نام پدیده مبارکی است که در تاریخ اسلام در مسجد و برای «خواندن کتاب الله» شکل گرفت و درخت تناوری شد که از میوهای آن تمدنی بزرگ که تمدن امروز غرب هم به شدت وامدار آن است رویید. «خواندن»، به تعبیری نام «کتاب الله»، موضوع اولین آیه و سورۀ وحی و هدف بزرگترین نهضت سواد آموزی و علمی آغاز شده توسط پیامبر اعظم ﷺ بود که از علوم پایه تا پزشکی و علوم انسانی را متحول نمود و بارور کرد در جامعه اسلامی «مدرسه» به نهادی فراگیر صلی الله تبدیل شد که ریشه در محراب و مسجد داشت ولی محدودیت سنی نداشت. «مردمی» بود و از هر روستا و محله تا شهرهای بزرگ رسوخ نمود و به گواهی تاریخ دانشگاه های جهان غرب تا به امروز از آن الگو گرفته اند.

صفحات کتاب :
159
کنگره :
‏‫Z۱۰۰۳/۵‭‬
دیویی :
‏‫۰۲۸/۹۰۹۵۵‭‬
کتابشناسی ملی :
۹۷۸۴۹۸۷
شابک :
9786228380834
سال نشر :
1403

کتاب های مشابه مدرسه کتاب نخوانی