کتاب زندگی نامه گاندی pdf، اثر تایا زینکین با ترجمه علی شریفی به رشته تحریر درآمده و در انتشارات امیرکبیر منتشر و در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است. این کتاب به روایت زندگی رهبر هند از دوران کودکی تا لحظه مرگش پرداخته، رهبری که هند را از زیر سلطه استعمار انگلیس آزاد ساخت.
زندگی نامه گاندی pdf به روایت زندگی و مبارزات رهبر هند«مهاتما گاندی» از دوران کودکی تا لحظه ی مرگش پرداخته، رهبری که هند را از زیر سلطه ی استعماری انگلیس ها آزاد ساخت.
گاندی در ۱۰ مهر ۱۲۴۸ خورشیدی چشم در جهان گشود. وی پیشوای «سیاسی و معنوی هندی ها» بود که مردم آن کشور را در «راه آزادی از استعمار امپراتوری بریتانیا» راهبری کرد. گاندی در طی زمان زندگانی اش بهره بردن از هر نوع «ترور و خشونت را برای رسیدن به مقاصد رد می کرد». وی در ژانویه ی سال هزار و نهصد و چهل هشت که مصادف است با روز نهم بهمن ماه سال هزار و سیصد و بیست و شش ۱۳۲۶ خورشیدی دست از این جهان شست.
نسخه الکترونیک کتاب سرگذشت گاندی را می توانید از طریق نرم افزار فراکتاب دانلود کنید و سپس در کتابخوان فراکتاب آن را مورد مطالعه قرار دهید.
موهنداس کرم چند گاندی روز ۲ اکتبر ۱۸۶۹، یعنی هفت سال پیش از اینکه ملکه ویکتوریا امپراتور هند اعلام شود، در شهر پوربندر به دنیا آمد. پدرش، کرمچند گاندی، نخست وزیر ایالت مهاراجه نشین پوربندر بود. این ایالت کوچک یکی از سیصد و چند ایالتی بود که در هند غربی قرار داشت. خانواده ی گاندی تاجر و فروشنده بودند. گاندی به گجراتی، زبان اهالی کاتیاوار، یعنی مغازه دار.
کرمچند گاندی زمانی که هنوز خواندن را خوب فرا نگرفته بود، برای ادامه ی شغل پدر مدرسه را ترک کرد. در ۲۵ سالگی توجه مهاراجه را به خود جلب و او به خاطر همین توجه، گاندی را به نخست وزیری خود منصوب کرد. کرمچند که سه بار ازدواج کرده بود، از پوتلیبای، زن چهارمش، بیست سال پیرتر بود. پوتلیبای برای او سه پسر و یک دختر به دنیا آورد. هنگامی که موهنداس به دنیا آمد، کرمچند پنجاه ساله بود.
موهنداس از دوران کودکی خود، تنها، مادرش را خوب به یاد داشت و از خانه ی سفید کنار دریا و از عموها و عمه ها و خواهرزاده ها و دایی ها و برادرزاده ها و اقوام بی شمار دیگرشان که خانه را تا حد انفجار پر کرده بودند. وی کم کم که بزرگ می شد هوش و ذکاوتش بیشتر به چشم می آمد و همین دلیلی برای تحولی عظیم در زندگی وی شد.
کتاب سرگذشت گاندی شامل بخش های از زندگی وی با عناوینی نظیر؛ «کودکی، ازدواج کودکانه، سفر به انگلیس، انگلستان، بازگشت به وطن، آوای عظمت، مبارزه برای باربرها، بازگشت به سوی هند، کنگره ی ملی هند، طوفان، ساتیاگراها، آخرین اقدامات در آفریقا، کشف هند، کار سازنده، کنفرانس میزگرد، بازگشت به زندان، پایان تلخ، یادداشت ها» می باشد.
کودکی
ازدواج کودکانه
سفر به انگلیس
انگلستان
بازگشت به وطن
آوای عظمت
مبارزه برای باربرها
بازگشت به سوی هند
کنگره ملی هند
طوفان
سانیا گراها
آخرین اقدامات در آفریقا
کشف هند
کار سازنده
کنفرانس میزگرد
بازگشت به زندان
پایان تلخ
یادداشتها
کرمچند گاندی بیوه اش را در حالی که اندک پولی برایش گذاشته بود ترک کرد. او مردی ریاضت کش بود و ثروتی جمع آوری نکرده بود. گرچه برادر بزرگ تر موهنداس وکیل دادگاه محلی بود، زندگی خانوادگی آن ها چندان راحت نبود. موهنداس که در کنکور قبول شده بود، طبیعی بود که امید خانواده به شمار رود؛ زیرا تنها او بود که از تحصیل در انگلیس برخوردار می شد. هندوستان در حال تغییر بود و صرفا داشتن روابط، برای کسب و کار خوب کافی نبود و روز به روز نیاز به دانستن زبان انگلیسی بیشتر احساس می شد.
پوتلیبای با ماوجی دیو که برهمنی بسیار دانشمند و دوست نزدیک شوهرش بود مشورت کرد. برهمن دانشمند نگاه نافذی به موهنداس کرد و گفت: «این پسر را به انگلستان بفرستید. زمانه تغییر کرده است. بدون تحصیلات خوب نمی توان زندگی خوبی داشت. این پسر باهوش است. برای اینکه وکیل شود، او را به انگلستان بفرستید. شنیده ام که در امتحانت به راحتی قبول شده ای. در مدت سه سال می توانی وکیل شوی. خرج تحصیلش بیش از سیصد پاند نخواهد بود و زمانی که از انگلستان بازگردد، کارهای خوبی در انتظارش خواهد بود. حتی می تواند مانند پدرش نخست وزیر شود. همان طور که می دانید، من هم پسرم را به انگلستان فرستاده ام و از این کار پشیمان نیستم. پسرم هنوز دوستان بسیاری در انگلستان دارد و آن ها از پسر تو مراقبت خواهند کرد.»
این پیشنهاد، موهنداس را شاد کرد. ناگهان قلبش به هوای رفتن به انگلستان تپید؛ اما پوتلیبای شک داشت. هیچ کس از خانواده ی آن ها به سفر خارج نرفته بود. از گرفتاری های بزرگ بر سر راه جوان ترین پسرش، که سخت مورد علاقه اش بود می ترسید؛ اما از آنجایی که نمی خواست مانعی در کار او باشد گفت: «به پوربندر برو و نظر بزرگترین عمویت را نیز بپرس. هرچه او بگوید، همان خواهد بود».. .
تایا زینکین (23 سپتامبر 1918 - 14 سپتامبر 2003) روزنامه نگار و نویسنده برجسته انگلیسی بود. او در زوریخ سوئیس از پدر و مادری اشرافی روسی سفید متولد شد و در فرانسه و ایالات متحده بزرگ شد و تحصیل کرد. او چندین کتاب گزارش و همچنین کتاب هایی در مورد گاندی و کاست نوشت. او با افسر ICS و نویسنده موریس زینکین ازدواج کرد.
نسخه چاپی کتاب سرگذشت گاندی را می توانید از طریق سایت و یا نرم افزار فراکتاب خریداری کنید و پس از دریافت کتاب از محتوای ارزشمند آن بهره وافی و کافی ببرید.
مشخصات کتاب زندگی نامه گاندی در جدول زیر آورده شده است:
مشخصات | |
ناشر: | امیر کبیر |
نویسنده: | تایا زینکین |
مترجم: | علی شریفی |
تعداد صفحه: | 173 |
موضوع: | زندگی نامه و خاطرات |
قالب: | چاپی و الکترونیک |