کتاب خط مشی پژوهی (چاپی و pdf)

رصد منافع ملی از طریق پژوهش درباره خط مشی عمومی

امتیاز
5 / 0.0
نصب فراکتاب
مطالعه در کتابخوان
54,000
خرید
180,000
10%
162,000
نظر شما چیست؟

معرفی کتاب  خط مشی پژوهی 

کتاب خط مشی پژوهی نوشته علی‌اصغر پورعزت و سحر بابایی است و انتشارات مهرستان آن رابه چاپ رسانده است. این کتاب فرا گرد خط‌مشی‌پژوهی را در هشت مرحله، ‌به صورت علمی و عملیاتی مدل‌سازی نموده است. از جمله نقاط متمایزکنندۀ این کتاب نسبت به سایر کتاب‌های مشابه، استفاده از روش موردکاوی با تشریح کاربردی این هشت مرحله است که درک خوبی به «مخاطب متعهد به اجرا» می‌دهد.

این فرا گرد هشـت مرحله‌ای، در مورد چندخط‌مشی از خط‌مشی‌های کلان اجرا شده در ادوار گذشته، گام به گام پیاده‌سـازی و ارائه شده است.

خط‌مشی پژوهی از جمله مباحث بسیار مهم در دانش ادارۀ دولت و حکومت است. مبحثی که به صحت عملکرد سیستم خط‌مشی گذاری مربوط می‌شود؛ زیرا خط‌مشی پژوهی، پژوهشی برای خط‌مشی گذاری بهتر است و به تعبیری: «خط‌مشی پژوهی، قوام‌بخش سیستم پشتیبان خط‌مشی است. » خط‌مشی، مهم و سرنوشت ساز است؛ یعنی با سرنوشت انسان‌ها و جوامع سروکار دارد و واقعیت‌های در حال تکوین را شکل داده و تغییر می‌دهد و حتی متحول می‌سازد. خط‌مشی پژوهی اصطلاحی مهم است که ضرورت پژوهش دربارۀ همۀ مراحل خط‌مشی را در کانون توجه قرار می‌دهد.

گزیده کتاب خط مشی پژوهی

خط‌مشی خوب، بد، زشت
خط‌مشی خوب را می‌توان خط‌مشی اثرگذار، نافذ، به‌موقع، مرتبط و در راستای منافع عمومی دانست، در حالی که خط‌مشی بد ، خط‌مشی کم اثر یا کم بازده یا دیرهنگام است. خط‌مشی زشت ، خط‌مشی بی‌ربط، منحرف، بدفرجام و برخلاف منافع عمومی است. به طور کلی خط‌مشی زشت را تباه خط‌مشی یا خط‌مشی کاذب می‌نامند.

دیویی :
‏‫‭۳۲۰/۶‬‬
کتابشناسی ملی :
8451785
شابک :
978-622-7763-05-8
سال نشر :
1400
صفحات کتاب :
271
کنگره :
‏‫‭H۹۷‬‬

کتاب های مشابه خط مشی پژوهی