کتاب روابط دختر و پسر؟! دغدغه های شما را در ضمن بررسی پرسش های زیر، پاسخ می گوید: از منظری برون دینی، در دوستی دختر و پسر چه فوایدی وجود دارد؟؟ روانشناسان و جامعه شناسان، این رابطه را دارای چه ضررهایی می دانند؟؟ دین اسلام درباب رابطه با نامحرم، چه آموزه های بصیرت زایی مطرح کرده است؟
بین دو جنس مرد و زن، کشش ها و جاذبه های فراوان و قدرتمندی وجود دارد. اگراین جاذبه ها نبود، در زندگی انسان، هیچگاه کانون خانواده شکل نمی گرفت، هیچ مردی درشبانه روز برای آسایش و رضایت همسرش، در محیط های دشوار کاری، زحمت نمی کشید وزنان نیز به انجام دادن امور دشوار خانه و خانواده راضی نمی شدند.
اصولاً زندگی مشترک طولانی مدت بین دو انسانی که تربیت متفاوت و خصوصیات وسلیقه های مختلف دارند، چگونه ممکن است؟ اگر آن جاذبۀ معجزه آسا نبود، چه بسا نظام احَسن جهان، دچار ازهم گسیختگی می شد و ایثار و عشق برای بشر که فرزند خاک است و از افلاک بی خبر، واژهای کاملاً ناشناخته بود و گرمی از زندگی، رخت برمی بست. خَلق این کشش، یکی از هنرهای خالق حکیم است. در گذر تاریخ، همواره شاهد رفتارها و واکنش هایی یک سویه، همراه با افراط از طرفی و تفریط از جانب دیگر، در مواجهه با این موضوع بوده ایم. بعضی با عینکی کاملاً سیاه بین گروهی دیگر با دیدگاهی صددرصد موافق، به رابطۀ بین دختر و پسر نگریسته اند. در این نوشتار، از دو زاویه به این مسئله می پردازیم: نگاه برون دینی و نگاه دینی.