امتیاز
5 / 0.0
نصب فراکتاب
مطالعه در کتابخوان
85,900
نظر شما چیست؟

معرفی کتاب زنان خوب به آسمان می‌روند، زنان بد به همه جا

اوته ارهارت در کتاب زنان خوب به آسمان می‌روند، زنان بد به همه جا به همه‌ی بانوان کمک می‌کند تا بر تمام موانع و باورهای اشتباهی که در مقابل موفقیت و استقلال آن‌ها قرار دارد، غلبه کنند و به فردی مستقل و خودساخته در جامعه تبدیل شوند و به اهداف و خواسته‌های خود دست یابند.

در جامعه زنِ نمونه به صورتی تعریف می‌شود که همیشه با لبخندی بر لب، کارهای منزل و بیرون، مواظبت از فرزندان و وظایف زناشویی را انجام دهد. او فداکارانه شوهر خود را در کارهایش یاری می دهد و حمایت می‌کند. زیبا، متناسب و نجیب است. فداکاری می‌کند، اما توقع سپاسگزاری ندارد و در موقعیتی پایین‌تر از توانایی‌های خود، به برخی از موفقیت‌های شغلی دست می‌یابد. زنان بیش از مردان دچار اضطراب و افسردگی می‌شوند. تصور می‌کنند برای آنکه از آنان قدردانی شود، باید بیش از مردان زحمت بکشند و تجربه هم به آن‌ها حق می‌دهد. خانم‌ها می‌کوشند نسبت به همکاران مرد خود بی‌نقص‌تر، زرنگ‌تر، انعطاف‌پذیرتر و ... باشند؛ آن‌ها بیش از همکاران مرد خود زحمت می‌کشند، اما کمتر قدرشان را می‌دانند و بهره کمتری نصیب‌شان می‌شود. حتی خود نیز قدر زحمت خویش را نمی‌دانند. زنان بسیاری هستند که دستاوردها و موفقیت‌های خود را پنهان می‌کنند، چرا که نمی‌خواهند به خودشان افتخار کنند. آن‌ها انتظار دارند تا کسی کشفشان کند و اگر آن فرد پیدا نشد، حالت‌های خستگی، افسردگی، دلزدگی از زندگی و غم و اندوه به آن‌ها دست خواهد داد. خانم‌ها تصور می‌کنند که با سکوت و در هر شرایطی خوب بودن می‌توانند در زندگی شغلی و خصوصی‌شان به موفقیت و کامیابی برسند. تنها راهبرد آن‌ها برای رسیدن به موفقیت که هیچ شکی درباره‌اش ندارند، خوب بودن در نظر دیگران است. آن‌ها الگوهایی که از مادرشان به آن‌ها رسیده را باور دارند، اگرچه بارها با تجربه دریافته‌اند که زنان مستقل بیشتر از زنان به اصطلاح سر به راه در زندگی به موفقیت دست پیدا می‌کنند.

اوته ارهارت (Ute Erhardt) در کتاب مشهور زنان خوب به آسمان می‌روند، زنان بد به همه جا (Good Girls Go to Heaven, Bad Girls Go Everywhere) یک مرجع شگفت‌انگیز برای تصمیماتتان در زندگی ارائه می‌کند و در 13 فصل شما را راهنمایی می‌کند تا باورهای صحیح و غلطی را که از گذشته تاکنون در همه‌ی جوامع، کم‌وبیش رواج داشته بشناسید و به نتایج درستی دست پیدا کنید. این کتاب به آن دسته از زنانی که باور دارند همیشه باید مورد حمایت قرار گیرند و مراقبت شوند کمک می کند تا شناخت ارزشمندی از وجود خود پیدا کنند و در نهایت در زندگی شخصی و کاری به موفقیت برسند.

اوته ارهارت، متولد 1956 در کسل، روانشناس، نویسنده و مشاور روان‌درمانی است.

کتاب‌های ارهارت درباره روانشناسی زنان از جمله کتاب زنان خوب به آسمان می‌روند، زنان بد به همه جا، جزء پرفروش‌ترین کتاب‌ها در این زمینه به زبان آلمانی هستند. کتاب حاضر از سال 1995 تا 1997 در لیست پرفروش‌ترین کتاب اشپیگل برای کتاب‌های غیرداستانی قرار داشت. این فروش بی‌سابقه، رکوردی منحصر به فرد است که تاکنون هیچ کتاب غیرداستانی از آن پیشی نگرفته است.

گزیده کتاب زنان خوب به آسمان می‌روند، زنان بد به همه جا

زن جنس سربه راه، مهربان، انعطاف پذیر، فروتن و نجیبی است. چنین تصویری در ذهن همه بانوان وجود دارد. سربه راه بودن باید راهی به سوی کامیابی باشد، اما در واقع چنین نیست. امروزه زنان نمی خواهند فقط سربه راه باشند. آگاهی آنان از خویشتن افزایش یافته است. با این حال، تناقض های فراوانی در ذهن زن امروزی نهفته است. می کوشد تا خود را ابراز کند، اما وجدان اش ناراحت است.

 در بیرون خاموش اما در درون آکنده از کشمکش است: از سویی می خواهد محبوب همگان باشد و می کوشد همه را راضی نگاه دارد؛ از سوی دیگر می داند که به این ترتیب دچار وابستگی می شود. می خواهد ابراز وجود کند، اما قصد آزار هیچ کس را ندارد؛ می خواهد به هدف اش دست یابد، اما میل ندارد دیگران را پشت سر بگذارد؛ می خواهد انتقاد کند، اما بد کسی را نمی خواهد؛ می خواهد عقاید خود را بیان کند و یگران را متقاعد گرداند، اما نمی خواهد اختیار اوضاع را در دست بگیرد؛ می خواهد اعتمادبه نفس داشته باشد، اما کسی را نترساند. 

کتابشناسی ملی :
25936- 80 م
شابک :
964-5885-20-5
سال نشر :
1381
صفحات کتاب :
296
کنگره :
HQ1206‭/‮ال‍ف‌‬4د3
دیویی :
155/633

کتاب های مشابه زنان خوب به آسمان می روند، زنان بد به همه جا