0.0از 0

دو لیوان چای با عطر بهار نارنج

خرید
    • معرفی کتاب
    • مشخصات کتاب

    معرفی کتاب دو لیوان چای با عطر بهار نارنج

    کتاب دو لیوان چای با عطر بهار نارنج به قلم نگین آل آقا، دربردارنده‌ی دلنوشته‌هایی کوتاه و احساسی است که با بیانی شیوا و دلنشین به رشته تحریر در آمده‌اند. این کتاب در نشر یمام به چاپ رسیده است.

    گزیده کتاب دو لیوان چای با عطر بهار نارنج

    یاد یک خاطره

    باد، دیوانه‌تر از همیشه بین کوچه‌ها می‌چرخید، من گل‌های داوودی را دسته‌دسته در گلدان‌های شیشه‌ای می‌گذاشتم، به تو فکر می‌کردم و زیر لب آوازهای قدیمی می‌خواندم، از همان آوازها که در گوش کوچه پس‌کوچه‌های شهر شلوغمان می‌خواندیم، همان‌ها که وقتی جایی آهنگشان را می‌شنوی انگار گوشه‌ای از قلبت از یاد یک خاطره می‌لرزد، شاید حواست نباشد حتی قطره‌ای اشک هم گونه‌هایت را تر کند... رقص گل‌ها را در آب همیشه دوست داشتم و صدای باد را که مژده پاییز می‌داد.... من همانم که عاشق پاییز بود، فقط قدری خسته‌تر.

    رنگین‌کمان

    رنگین‌کمان را دوست دارم، ولی باید برای دیدنش بهای سنگینی داد... بهایی به قدر گریه چندین ابر بی‌پناه، تا اشکی نبارد رنگین کمانی پا به دنیا نمی‌گذارد... این رسم زندگیست، ترش و شیرین است مثل انارهای باغ مادربزرگ، هرگز نمی‌توانی همه شیرین‌ها را جدا کنی، اما مگر همین زیبایش نمی‌کند؟ هر صبح که پلک باز می‌کنی نمی‌دانی روز باران است یا رنگین‌کمان، ترش است یا شیرین یا حتی گاهی تلخ یا گس مثل خرمالوی کال، زندگی همین پیچیده رنگ‌به‌رنگ دوست داشتنی‌ست.