امتیاز
5 / 0.0
نصب فراکتاب
مطالعه در کتابخوان
13,200
نظر شما چیست؟

 کتاب راهنمای اساتید نیروی هوایی1

سند دکترین نیروی هوایی ایالات متحده

کتاب راهنمای اساتید نیروی هوایی - جلد 1، تالیف سید ابوالفضل حسینی نیک و علیرضا دانشور، به چگونگی یادگیری افراد در نیروی هوایی و نحوه ارتباط آن‌ها می‌پردازد.

 همچنین روش‌ها و راهبردهای‌ گوناگون تدریس و راه‌های سنجش یادگیری و دلایل این سنجش را مورد مباحثه قرار می‌دهد.این دستورالعمل، برای اساتید ضمن خدمت، تدریس غیر رسمی و همچنین کسانی که در کلاس‌های رسمی نیروی هوایی حضور دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در کتاب راهنمای اساتید نیروی هوایی - جلد 1، دستورالعمل‌های آموزشی،

ارائه دهنده اصول پایه تدریس و کاربرد آن برای دبیران تحت آموزش در نیروی هوایی است و از مطالب نشریه (آموزش نظامی AFPD36-22) و تربیت نظامی AFPD36-321 (در کتاب راهنمای اساتید نیروی هوایی استفاده گردیده است. این کتاب، به چگونگی یادگیری افراد و نحوه ارتباط آن ها می‌پردازد و روش‌ها و راهبردهای‌ گوناگون تدریس و راه‌های سنجش یادگیری و دلایل این سنجش را مورد مباحثه قرار می‌دهد. 

این دستورالعمل، برای معلمین ضمن خدمت، تدریس غیر رسمی و همچنین کسانی که در کلاس‌های رسمی نیروی هوایی حضور دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کتاب راهنمای اساتید نیروی هوایی، خلاصه‌ای از تجربیات بهترین متخصص‌ها در امر آموزش را بصورت خلاصه در‌آورده است. اگر اخیرا جهت پیدا کردن نکاتی در مورد تدریس به کتابخانه مراجعه کرده باشید به احتمال زیاد از حجم زیاد عنوان‌ها و کتب تخصصی بیشماری که دیده‌اید سر در گم شده‌اید. این کتاب برای کلاس‌های آموزشگاهی تهیه شده است. آموزش فنی، شامل مجموعه‌ی کاملی از فرضیات و مهارت‌هایی است که فارغ‌التحصیل بدان نیاز دارد. دبیر، با آزمودن دانش‌آموزان دوره فنی، از توانایی آن ها اطلاع حاصل می‌کند و می‌تواند تایید کند که آیا دانش‌آموزان، این دوره را با موفقیت به پایان رسانده‌اند یا خیر.

معمولاً دوره‌های آموزش آکادمیک شامل مهارت‌ها، اهداف و محتوای بیشتری هستند. بر خلاف آموزش فنی، دوره‌های آموزش آکادمیک هیچ محدودیتی ندارند و دانش‌آموزان تشویق می‌شوند که از اهداف تعیین شده فراتر روند. برای اثبات یادگیری در آموزش فنی، می‌توان به مدارک متعددی دست یافت،

اما در آموزش آکادمیک، تنها نمونه‌های یادگیری هستند که بعنوان مدرک
یادگیری مورد استفاده قرار می‌گیرند. دبیران، اغلب به هنگام طراحی دوره‌های
کلاس‌های انفرادی و ارزیابی موفقیت دانش‌آموزان که نوعی فرآیند نمونه‌برداری است، احساس رضایت می‌کنند.

انتظار نداشته باشید که تنها از طریق مطالعه در کتاب راهنمای اساتید

نیروی هوایی به تمام نکات تدریس، آگاهی پیدا کنید. اگر‌چه شاید این کتاب
بسیار جامع به نظر برسد، اما نمی‌تواند به تنهایی شما را به سطوح عالی
فرآیند تدریس و قضاوت در مورد مهارت‌های تدریس برساند. حتی مجرب‌ترین دبیران هم می‌توانند به هنگام تهیه و ارائه دروس مورد نظرشان، از
بازخوردهای مفید دیگر دبیران و دانش‌آموزان استفاده کنند.

فرآیند رسمی برنامه‌ریزی آموزشی در نیروی هوایی، "توسعه‌ی سیستم آموزشی"یا ISD نام دارد. ISD، فرآیندی مشخص و منظم و درعین‌حال انعطاف‌پذیر در رابطه با برنامه‌ریزی‌، توسعه و اداره برنامه‌های آموزشی با کیفیت است.

همچنین رویکردی است بی‌عیب و نقص و دقیق که در زمینه‌های غیر‌نظامی و نظامی موفق بوده است. 

 

صفحات کتاب :
100
کنگره :
‏‫‬‭‬‭UG633‏‫‬‭/ک2 1395
دیویی :
‏‫‬‭358/41120973
کتابشناسی ملی :
4232566
شابک :
978-600-8415-11-4‬
سال نشر :
1395

کتاب های مشابه کتاب راهنمای اساتید نیروی هوایی 1