کتاب گیم بوک اثری از منصوره صفایی می باشد که توسط انتشارات آرسس منتشر شده است. تحقیقات زیادی نقش مثبت بازی ها را در کمک به یادگیری دانش آموزان اثبات می کنند.
پژوهش ها نشان می دهند که بازی نه تنها به محیط کلاس، شادی و نشاط می بخشد بلکه بهترین روش برای درگیر کردن دانش آموزان ضعیف با ریتم کلاس است.
درست برخلاف این عقیده عمومی که برای موفقیت در تحصیل باید بر تعداد و ساعات کلاس های دروس اساسی مثل ریاضی، علوم و زبان افزود، پژوهش ها نشان می دهند که بالعکس با اضافه کردن بازی، ورزش و شادی به کلاس های درس، آمادگی ذهنی کودکان برای یادگیری مطالب درسی نیز افزایش می یابد. در واقع بازی و تفریح، غذای مغز هستند.
اجرای بازی های متنوع در حین تدریس، برای جذابیت کلاس از بهترین راه ها و شیوه های تدریس یک زبان خارجی می باشد. ضمن اینکه می تواند یکی از بهترین راه ها برای علاقمندکردن دانش آموزان به زبان انگلیسی یا هر زبان دیگری باشد. بطوری که گاهی باعث می شود دانش آموزان در طول هفته انتظار فرا رسیدن کلاس شما را بکشند.
این بازی ها می توانند در ابتدای کلاس، یا در بین کلاس به عنوان ارزشیابی بین تدریس و رفع خستگی آن ها و در پایان کلاس به عنوان ارزشیابی پایانی در نظر گرفته شود. بازی هایی که بیان می شود، جهت تدریس، مرور یا ارزشیابی لغات، گرامر و بخش های مختلف تدریس شما می توانند مورد استفاده قرار گیرند و اغلب می توان برای سطوح و پایه های مختلف بکار رود، با این تفاوت که سطح لغات و گرامری که در آن پایه یا سطح استفاده می کنید متفاوت می شود.
برخی از این بازی ها ضمن تقویت مهارت های مختلف زبانی فعالیت فیزیکی دانش آموزان را نیز می طلبد و اغلب برای سنین زیر چهارده سال مناسب تر می باشد و بعضی فکر و هوش آن ها را درگیر می کند و مهارت های زبانی، گفتاری را تقویت می کند.
به هر حال انجام این بازی ها باعث می شود، دانش آموزان در طول زمان کلاس بسیار پرانرژی و شاد باشند. همچنین علاقه دانش آموزان به شما و درس را چندین برابر می کند، حتی برای خود شما هم کلاس شاد و جذابی فراهم می شود، ضمن اینکه با انجام این بازی ها شما به صورت غیرمستقیم، یادآوری و ارزشیابی بخش های مختلف را به شکل های متنوع داشته اید.