امتیاز
5 / 0.0
نصب فراکتاب
مطالعه در کتابخوان
10,000
نظر شما چیست؟

معرفی کتاب چگونه به پای هم پیر شویم؟ 

 کتاب چگونه به پای هم پیر شویم؟ به قلم محمد زندی دره غریبی، مطالبی در مورد روابط، شناخت های معیوب، خلاقیت، روابط جنسی و... در اختیار زوجین قرار می دهد.

معمولا ازدواج مهم ترین و پیچیده ترین انتخاب هر انسان است. این انتخاب در ابتدا با حرارت و عشق آغاز می شود، شاید این میزان از عشق و احساس حاصل یک نیاز باستانی در وجود بشر باشد. نیاز به امتداد نسل، طبیعت دختران جوان را به زیبا ترین شکل ممکن می آراید، و پسران جوان که به دلیل غلبه هورمون های مردانه سراسر احساس می شوند، دختران را برمی گزینند و بشر امیدوارانه آینده را می نگرد.

در ابتدای وصال همه چیز زیباست، خال ها خیال ها هستند، و هر خطی بر صورت یار یک حرف از الفبای عشق است، پس چه می شود که پس از مدتی خال ها زگیل می شوند، و خط ها چین و چروک، شعله ی عشق آتشین به خاکستر می نشیند. آری عاشق و معشوق همانند که بودند اما آنچه تغییر کرده است ارتباط میان آن دوست، برداشت های آنان است، و خیلی چیزهای دیگر.

مقدمه ورود به دوره بزرگسالی معمولا همراه با انتخاب شغل و همسر است. برای اکثریت افراد در اوایل بزرگسالی، صمیمیت و نیاز به آن، باعث پیوند و ازدواج می شود. نتایج اطلاعات متعددی که در مورد ازدواج انجام شده بر اهمیت آن در سلامت جسمانی و روان شناختی تأکیده کرده اند. در دهه های اخیر توجه بسیاری از پژوهشگران و متخصصان بالینی و خانواده به کیفیت روابط زناشویی، رضایت زوجین و تأثیر آن در سلامت خانواده جلب شده است. رضایت زناشویی انطباق بین وضعیت موجود و وضیعت مورد انتظار است. رضایت زناشویی در واقع نگرش مثبت و لذت بخشی است که زن و شوهر از جنبه های مختلف روابط زناشویی خود را دارند.

در مجموع آنچه در مباحث روان شناسی ازدواج مورد توجه است بررسی عوامل مؤثر بر ازدواج و عوامل ارتقاء دهنده شرایط کیفی ازدواج است، که مباحثی چون نقش عوامل مادی، فرهنگی، روانی، شخصیتی را بر تصمیم گیری ازدواج و رضایت ازدواج را دربرمی گیرد. امروزه برای استفاده از هر فن آوری، کسب شایستگی و داشتن مهارت لازم وضروری است.

یقیناً داشتن یک زندگی مشترک شیرین نیازمند صلاحیت، آگاهی و اطلاعات است. به همین سبب در این کتاب سعی شده تا به صورت اجمال به معیار های اصلی ازدواج پرداخته شود. همچنین پیرامون داشتن برخی از توانایی ها و مهارت های لازم، همچون مهارت های ارتباطی و شناخت انواع ارتباطات، شناخت های معیوب و راه های مقابله با آن ها، دریافت و درک صحیح از تفاوت های زنان و مردان، اطلاعاتی در مورد روابط زناشویی سالم و شناخت مشکلات جنسی و درمان آن ها برای ایجاد و برقراری یک زندگی مشترک ایده آل بحث خواهد شد.

 جملات برگزیده کتاب سیستم چگونه به پای هم پیر شویم: 

 - زندگی تقابل نیست، تعامل است.
- خلاقیت، افزایش لیاقت زندگی و لذت بردن است.
- صحبت از چرخ پنچر دردی را دوا نمی کند، باید به فکر تعویض بود.
- زندگی اقیانوس سختی هاست باید به دنبال جزایر خوشبختی بود.

 در بخشی از کتاب سیستم چگونه به پای هم پیر شویم؟ می خوانیم: 

 تفاوت رابطه زناشویی با رابطه دوستی در این است که اگر روزی شما از دوست خود دلگیر شدید، یا چند روز قهر کردید می توانید پس از چند روز و آرام شدن اوضاع دوباره کنار هم باشید و سوء تفاهمات را برطرف کنید. اما در زندگی مشترک به دلیل پیوند عمیق، قهر و آشتی به سادگی روابط دوستانه نیست. به همین دلیل به هفت عادت مخرب وجود دارد.

1- هر یک از زوجین می خواهند حرف خود را به کرسی بنشانند. 2- بحث را با حرف نیشدارتری خاتمه می دهند. 3- همسر خود را تغییر دهند. 4- به دیگر بقبولانند که اشتباه می کند. 5- دیگری را سرزنش می کند. 6- متهم کردن دیگری که او نسبت به نیازهای من بی تفاوت است. 7- متهم کردن دیگری که او برای حل مسئله تلاشی نمی کند.

اما به نظر می رسد بهترین راه برای ایجاد یک فصل سرشار از لذت، در زندگی زناشویی داشتن روح خلاقیت و ابتکار است. صفتی که به صورت بالقوه در تمامی انسان ها وجود دارد. و همه می توانند به جای زندگی براساس قواعد روزمره و همیشگی دست به خلاقیت بزنند. اما به چه دلیل اکثر انسان ها از خلاقت دوری می کنند. البته خلاقیت به معنای اختراع نیست. خلاقیت شاید یافتن یک مسیر تازه برای رفتن از خانه به محل کار باشد. یکی از دوستان می گفت زندگی برایم ملال آور است. بیست سال کار تکراری، زندگی تکراری، همکاران تکراری و... از او درخواست کردم مسیر همیشگی از خانه به محل کار را تغییر دهد. به درخواست خودش نوع کارش در کارخانه را هم تغییر داد.

پس از چند روز در ملاقات دوباره مان، شادتر از دیدار پیشین، شادمانه گفت: نمی دانستم یک راه جدید، یک مسیر جدید این همه زیبایی در خود دارد، این همه تازگی و البته کار جدیدی هم یاد گرفتم و از انجام آن بسیار خوشحالم.

صفحات کتاب :
97
کنگره :
‏‫‬‮‭HQ734‏‫‬‮‭/ز9س9 1398
دیویی :
‏‫‬‮‭306/81
کتابشناسی ملی :
5636658
شابک :
‫‭978-622-6538-40-4‬‬
سال نشر :
1398

کتاب های مشابه چگونه به پای هم پیر شویم؟