امتیاز
5 / 0.0
نصب فراکتاب
مطالعه در کتابخوان
10,000
نظر شما چیست؟

آموزش هیبریدی و یادگیری درس ریاضی 

 کتاب آموزش هیبریدی و یادگیری درس ریاضی نوشته ی حدید قهرمانی تولابی، به بررسی تأثیر روش آموزشی جدید هیبریدی بر میزان یادگیری و به یاد ماندن درس ریاضی در حافظه و خودکارآمدی تحصیلی دانش آموزان پسر پایه ششم ابتدایی شهرستان سرپل ذهاب در سال تحصیلی 1395 - 1394 می پردازد. در حال حاضر زندگی انسان به وسیله ی تکنولوژی های مختلف محاصره شده است و کم تر حوزه ای را می توان پیدا کرد که از کاربرد تکنولوژی آزاد باشد. یکی از این تکنولوژی های جدید کامپیوتر است. شاید تا چند سال پیش مشاهده یک کامپیوتر در یک اداره بر روی میز یکی از کارمندان چیزی عجیب، غیر قابل باور و دور از دسترس بود، اما در حال حاضر اگر غیر از این را مشاهده کنیم تعجب خواهیم کرد. اکنون قدرت رسانه های مدرن و حضور در همه جا، ارتباطاتی است که بشر و تمام زمینه ها مانند آموزش را تحت تاثیر قرار داده است.

پیشرفت های فناوری، اشخاص و در نتیجه موسسات را تحت فشار می گذارد تا با آگاهی از ضرورت به بخشی از عصر خود تبدیل شوند. در حال حاضر آموزش کلاسیک سنتی به دلیل شرایط جامعه اطلاعاتی مدرن متوقف شده است. استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات، معلمان را از آموزش دادن با استفاده از شیوه سنتی به جهت پیشرفت تکنولوژی و اینترنت وادار کرده است. در عصر اطلاعات که در آن رویش حجم اطلاعات بسیار سریع شده، لازم است که دانش آموزان اشخاصی کوشا باشند که بتوانند در کسب، سازمان دهی، پردازش و درونی سازی اطلاعات به طور مدام توانگر شوند. امتیازات استفاده از فناوری می تواند یادگیرندگان را از مسیرهای مختلفی کمک کند. در شرایط نوین گسترش سریع دنیا، آموزش هر شخص یک بار در هر 2 یا 3 سال، نیاز به بازسازی دارد. در دو دهه قبل، با ورود فناوری های اطلاعاتی و ارتباطاتی مدرن، کل نظام آموزشی دستخوش دگرگونی مهمی شده است. این فناوری ها رویکرد های متداول تدریس و یادگیری را متحول کرده اند.

 در بخشی از کتاب آموزش هیبریدی و یادگیری درس ریاضی می خوانیم:

 ریاضیات از درس های مهمی است که یادگیری آن می تواند در تمامی عرصه های زندگی تاثیرگذار باشد (دلاور و قربانی، 1389، ص 5). در آموزش ریاضی از تکنولوژی های متفاوتی در طول تاریخ استفاده شده است (امینی فر و دیگران، 1390، ص 265) و دلیل این امر را می توان در اهمیت ریاضیات در زندگی انسان و توجه مردم نسبت به آن یافت. در اینجا سعی بر آن داریم تا روش آموزش ترکیبی را که از روش های نوین آموزش است در آموزش درس ریاضیات به کار ببریم.

سیستم آموزشی امروز با توجه به پیشرفت های بسیار به ویژه در عرصه تکنولوژی و فناوری های ارتباطی نیازمند آن است تا در جهت انتقال دانش و اطلاعات مفید و لازم به دانش آموزان در سیستم های آموزشی و انتقال اطلاعات خود بازنگری کرده و همگام و همراه با عصر و زمانه خود گام بردارد. در نهایت می توان گفت که مساله کتاب حاضر این است که با توجه به آن چه که در بالا ذکر شد، پژوهش کنونی تلاش دارد تا به این پرسش پاسخ دهد که «آیا آموزش به روش هیبریدی بر میزان یادگیری، یادداری و خود کار آمدی دانش آموزان ششم ابتدایی در درس ریاضی تاثیر دارد؟ »

 

صفحات کتاب :
153
کنگره :
QA8/7
دیویی :
510/1‬‬‬
کتابشناسی ملی :
5680664
شابک :
978-622-6538-49-7
سال نشر :
1398

کتاب های مشابه آموزش هیبریدی و یادگیری درس ریاضی