کتاب رنج و امید که در نسخه عربی و در میان خوانندگان عرب زبان به «ألم و أمل» معروف است، توسط حجت الاسلام والمسلمین، سید مرتضی السندی، یکی از رهبران تبعید شده بحرین به رشته تحریر در آمده است. سندی از رهبران جوان انقلاب 14 فوریه بحرین به شمار می رود که تاکنون چهار مرتبه توسط حکومت بحرین به بند اسارت در آمده است.
کتاب رنج و امید که به شرح حوادث مرتبط با آخرین اسارت وی در سال 2011 میلادی می پردازد، توسط علیرضا بیگی، کارشناس مسائل بحرین، به فارسی ترجمه شده است. بیگی تاکنون چندین کتاب با عناوین «گواه میهن، اظهارات رهبران جنبش 14 فوریه بحرین و مخالفان نظام در دادگاه های نظامی آل خلیفه»، «تاریخ و مبانی سیاه آل خلیفه» و «روایتی از دوران معاصر یمن» در رابطه با کشورهای شبه جزیره عربی ترجمه و تألیف کرده است. کتاب «رنج و امید» سومین اثر ترجمه وی در رابطه با کشور بحرین و امور مرتبط با انقلاب این کشور محسوب می شود.
کلمۀ «ایران» بهتنهایی اتهام بزرگی بود که زندانیان بیچاره به سبب آن دچار شکنجه، عذاب، هتک حرمت، اهانت، تجاوز جنسی و هر نوع آزار و اذیتی که ممکن است انسان با آن مواجه شود، میشدند. چگونه فردی که در ایران زندگی میکند و در آنجا درس میخواند و در یکی از مسافرتهایش به بحرین، در هواپیما با استاد عبدالوهاب حسین و شیخ محمد حبیب المقداد مواجه شده است محکوم به مرگ سپس سوزاندن جسد و درنهایت ریختن خاکسترش به دریا میشود.