کتاب پیغامبر مجازی اثر مصطفی امینیخواه توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شده است. نویسنده در کتاب پیغامبر مجازی به روشهای تبلیغی متناسب با مقتضیات روز تأکید دارد.
زمانه، زمانه رسانه است و رسالت رسولان، برخط مجاز پیش میرود. مبلغان رسالتباور، گریز و گزیری از شناخت اقتضائات زمانه خود ندارند. باید روشهای بدیع و ظرفیتهای متنوع را شناسایی کنند تا بتوانند پیغامبر عصر خود باشند. هدف کتاب پیغامبر مجازی شناسایی و باروری استعدادهای مبلغانه است و در رهگذر بارورسازی این استعدادها، پیادهروهایی که میتوان در آن قدم پیغمبرانه گذارد، را به کاوش میگیرد.
یک نکته هم اعزام اساتید به حوزههای شهرستانهاست. این را هم باید جزو طرح هجرت قرار دهید؛ چون فرموده بودید شهرستانها استاد ندارند. مسأله اعزام اساتید هم اینجا یادداشت شده است.
من به خاطر دارم که مرحوم «حاج آقا روحاللّه کمالوند» طلبهها را برای تدریس به خرّم آباد میبرد. افراد دیگری را هم میشناسم که طلبهها را برای تدریس به شهرهای مختلف میبردند و آنها را دو، سه سال نگه می داشتند. ایشان یعنی آقای قاضی هم همین کارها را میکرد. آقای قاضی در شهرستانی خانه و حوزه میساخت و تدبیر و اداره حوزه هم دست خودش بود.
ایشان جزئیّات این کار را هم میداند. چه عیب دارد که ما طلبهای را به شهرستانی بفرستیم؟ بالاخره میخواهد برود «شرح لمعه » و یا «مکاسب » درس بدهد. اگر ما کسی را به شهرستانی دوردست میفرستیم، کاری نکنیم که از رفتن بترسد. بگوییم: آقا! شما برو دو سال آنجا بمان.