نظر شما چیست؟

معرفی کتاب برنامه درسی ارتباط‌ساز برای آموزش عالی

آیا این امکان وجود دارد که پژوهش‌های دانشگاهی و آموزش دانشجویان را وارد یک ارتباط نزدیک‌تر و همزیستی بیشتر کرد؟ با انجام این کار، آیا می‌توانیم فضای بهتری را برای گفتگوی انتقادی درون و میان‌رشته‌ای ایجاد کنیم؟ و آیا می‌توان بر اساس رابطه بین پژوهش و آموزش، عامل محرکی(کاتالیزور) برای ایجاد ارتباطات بهتر میان دانشگاهیان، دانشجویان و جوامع در دنیای واقعی شد.

کتاب برنامه درسی ارتباط‌ساز برای آموزش عالی نشان می‌دهد انجام این کارها نه تنها امکان دارد، بلکه به طور بالقوه تحول‌آفرین است و با معرفی یک چارچوب برنامه درسی ارتباط‌ساز جدید مبتنی بر ارزش، برای توسعه این ایده‌ها و شیوه‌های مرتبط، پنجره‌ای روی طیف وسیعی از امکانات برای موسسات، گروه‌های آموزشی، اعضای هیات علمی و دانشجویان در آموزش عالی می‌گشاید.

بحث  کتاب برنامه درسی ارتباط‌ساز برای آموزش عالی فقط نظری نیست. کالج دانشگاهی لندن، یک دانشگاه متمرکز بر پژوهش در انگلستان، این چارچوب را تصویب کرده و به عناون بخش جدایی‌ناپذیری از استراتزی‌های سال2021_2016 درنظر گرفته است.

برنامه درسی ارتباط‌ساز برای آموزش عالی، پیشنهادهایی کاربردی به منظور ارتباط بیشتر دانشجویان با پژوهش، در درون و میان رشته‌ها ارائه می‌دهد که با نمونه‌هایی از عملکردهای اخیر نشان داده می‌شود.

گزیده کتاب برنامه درسی ارتباط‌ساز برای آموزش عالی

چارچوب برنامه درسی ارتباط‌ساز

چارچوب برنامه درسی ارتباط‌ساز چیست؟ یک طرح ساده گرافیکی است که به عنوان عاملی محرک(کاتالیزور) برای موراد زیر طراحی شده است.

_ به اشتراک گذاشتن شیوه‌های ممتازی که هم اکنون در موسسات آموزش عالی به کار  گرفته می‌شود.

_ تحریک ایده‌های خلاقانه جدید برای غنی‌سازی برنامه درسی و گستردگی تجربه دانشجویان.

در مرکز مدل ارائه شده، جهت گیری زیربنایی آموزشی رویکرد برنامه درسی ارتباط‌ساز، یادگیری از طریق پژوهش و پرس و جو قرارد دارد. بحث این است که شیوه یادگیری غالب(هرچند لزوما منحصر به فرد نیست) برای دانشجویان باید پرس و جوی فعال باشد و در صورت امکان، درگیر شدن در پژوهش‌های فعلی تا دانش خود را در زمینه‌ای خاص ارتقا دهند. از آنجا که دانش، خود را محدود به نظم خاصی نمی‌کند، پرس و جو باید از مرزهای موضوعی سنتی عبور و تجزیه و تحلیل‌ها و ارتباطات جدیدی ایجاد کند. این اصل مهم بعدا در این فصل بررسی می‌شود.

در اطراف مرکز، شش بُعد عملی وجود دارد که هرکدام نیاز به ارتباط به یک زمینه خاص را نشان می‌دهد. این ابعاد ارزش‌محور، به طور خلاصه در اینجا معرفی و سپس در فصل‌های بعدی با عمق بیشتری بررسی شود.

صفحات کتاب :
201
کنگره :
LB2322/2
دیویی :
378
کتابشناسی ملی :
9504652
شابک :
978-964-0375-70-9
سال نشر :
1403

کتاب های مشابه برنامه درسی ارتباط‌ساز برای آموزش عالی