کتاب مدیریت ارشد کسب و کار در یک روز نوشتۀ استیون استرالسر، برای کسانی طراحی شده است که مشغولیت بسیار دارند و در پی این هستند که بدون شرکت در کلاس های خسته کننده مدیریت اجرایی، جنبه کسب و کار حرفه یا سازمان خود را بیشتر بشناسند.
این روزها سخت است که با افرادی روبه رو شویم که هم در کار خود بسیار حرفه ای باشند و هم بسیار سخاوتمند! استیون استرالسر (Steven Stralser)، نویسنده این کتاب با سخاوتمندی تمام تلاش داشته است چکیده ای از تجربه های ارزشمند و سمینارهای خود را در این اثر به خواننده پیشکش کند.
کتاب مدیریت ارشد کسب و کار در یک روز (MBA in a day) در قالب بخش هایی همچون مدیریت و سیاست، اقتصاد؛ امور مالی و حسابداری؛ بازاریابی؛ مدیریت پروژه؛ تبلیغات؛ و... یک راهنمای آموزشی کامل در زمینه مدیریت کسب و کار محسوب می شود. در این مسیر، مثال ها، نقل قول ها، موردپژوهی های واقعی، و... خواننده را در درک و تجربه بهتر مطالب یاری می رساند.
استیون استرالسر، استاد یکی از مراکز جهانی کارآفرینی در امریکاست و پایه گذار مرکز توسعه حرفه ای، مرکزی که به تحصیلات تکمیلی و پیشرفته در زمینه کسب و کار می پردازد.
در بخشی از کتاب مدیریت ارشد کسب و کار در یک روز می خوانیم:
هدف سازمان های با عملکرد عالی، بهره گیری مطلوب و کارآمد از سرمایه های فکری است. این سازمان ها همواره بر مواردی مانند مشارکت کارمندان، کار گروهی، یادگیری سازمانی، مدیریت کیفیت جامع و فنون یکپارچۀ تولید تأکید دارند. مشارکت کارمندان از طریق توانمندسازی کارمندان یا مدیریت مشارکتی حاصل می شود. کار گروهی نیز به واسطۀ گروه های خودتنظیم نمود پیدا می کند.
یادگیری سازمانی شامل جمع آوری، انتقال و ذخیرۀ اطلاعات سازمانی و هدف آن پیش بینی تغییرات و چالش ها و اتخاذ تصمیمات آگاهانه برای آینده است. مدیریت کیفیت جامع معطوف بر کیفیت مطلوب، پیشرفت پایدار و رضایت کارمندان است. فنون یکپارچۀ تولید نیز به اِعمال انعطاف پذیری در فرایندهای تولیدی و خدماتی می پردازد و شامل طراحی های شغلی و سیستم های اطلاعاتی برای بهره گیری بهینه از منابع، دانش و فنون کاربردی در جهت تولید و ارائۀ محصولات و خدمات بهتر می شود. این فنون، تمرکز ویژه ای بر سیستم های تولیدی و خدماتی به موقع دارد و بسیار زیاد از رایانه ها در راستای تسهیل، کنترل و یکپارچه کردن کارکردهای سازمانی بهره می برد. اعمال فنون یکپارچۀ تولید نیازمند تسریع و تسهیل ارتباطات و تصمیم گیری در ساختارهای سازمانی است.
فرایند تبدیل یک سازمان به سازمانی با عملکرد عالی، ابتدا نیازمند مشارکت فعال در درک مشکلات، هدف، مأموریت، راهبرد و چشم انداز آن سازمان در حوزۀ کسب وکار است. این مؤلفه ها باید در قالب یک بیانیۀ مأموریتی جدید تدوین و در چارچوب ارزش های اساسی سازمان تعریف گردد.
موفقیت این فرایند نیز در گرو مشارکت فعال کارمندان در سطوح مختلف سازمانی است. گستردگی مشارکت می تواند تضمینی برای پذیرش آن فرایند در سطح سازمان باشد. پس از طی این مراحل ابتدایی، مشارکت کارمندان، کار گروهی، یادگیری سازمانی، مدیریت کیفیت جامع و فنون یکپارچۀ تولید منتج به تحقق منافع سازمانی، فردی و جمعی می گردد. بدین ترتیب، اهداف سازمانی، رضایت شغلی و انگیزه دادن به کارمندان به مراتب آسان تر می شود و سازمان نیز به شکل یک گروه کاری منسجم، به سمت تحقق اهداف مد نظر خود حرکت می کند.
کنگره :
HF۱۱۱۱/الف۵م۴ ۱۳۹۶
شابک :
978-600-96778-5-6