امتیاز
5 / 0.0
نصب فراکتاب
مطالعه در کتابخوان
39,000
خبرم کن
کتاب چاپی ناموجود است
152,000
10%
136,800
نظر شما چیست؟

کتاب دیروز امروز فردا نوشته ی رضا فیضی، سجاد حسینی خطیبانی، محمد باقر باباهادی، در واقع شرحی بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی می باشد. این کتاب توسط انتشارات دانشگاه امام حسین (ع) چاپ و روانه بازار کتاب شده است.

معرفی کتاب دیروز امروز فردا

به راستی انقلاب ها در دل مردم رنج دیده امید آزادی را روشن می کند انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ نیز اما به صورت متفاوت، امید و ارزو ها را در دل مردم مستضعف آشکار کرد دراین بین دانشگاه ها و مردم روشن فکر نقش اساسی و کلیدی در به حقیقت پیوستن این آرمان دارند.
نویسندگان کتاب دیروز امروز فردا بر این باورند که انقلاب اسلامی برای مردم ایران و جهان بسیار پرفایده بوده است. انقلاب دست مستکبران را از ایران کوتاه کرد و در دل مردم ازادی خواه خارج از ایران امید را زنده کرده است. به بیان این کتاب انقلاب ایران باعث شد که شاهراه اقتصادی امریکا و هم پیمانانش به منطقه خاورمیانه بسته شود اما کشوری مانند عربستان آن را هنوز تغذیه می کند.  
در این کتاب به بیانیه دوم انقلاب نیز توجه شده است در گام دوم انقلاب دشمن اهداف دیگری را مورد هدف قرار داده و فشارهای دیگری به کشور وارد می کند از جمله اهداف و مهم ترین هدف ها ناامید کردن مردم و منفی نشان دادن شرایط کشور تا مردم دست از انقلاب کشیده و پیشرفت کشور را متوقف کنند به ویژه برای جوانان که انقلاب را به طور ملموس احساس نکرده اند.

دانلود کتاب دیروز امروز فردا

نسخه الکترونیکی کتاب دیروز امروز فردا را می توانید از طریق نرم افزار فراکتاب دانلود کرده و سپس در کتابخوان فراکتاب به مطالعه آن بپردازید.

خلاصه کتاب دیروز امروز فردا

بیانیه به اصول اساسی اندیشە انقلاب اسلامی پرداخته و خط و ربط مفاهیم اصلی انقلاب را مشخص کرده است. ولی به خاطر اجمالی بودن آن، وجود یک شرح مفصل تر برای درک بهتر مفاهیم و مضامین مطرح شده در بیانیه احساس شد. با نگاهی به مفاهیم بیان شده در بیانیە گام دوم به وضوح این نکته روشن می شود که مفاهیم اساسی و اصلی انقلاب قبلا نیز در بیانات مقام معظم رهبری(دامت برکاته) شرح و بسط داده شده است و می توان از بیانات دیگر ایشان برای شرح بیانیه کمک گرفت. پیشنهادهای مختلفی برای این کار متصور بود. از شرح مزجی بیانیە گام دوم تا شرح به صورت موضوعی و ... . با توجه به بخش بندی محتوایی بیانیه به سه بخش کلی گذشته، حال و آینده، تیم نویسندگان کتاب نیز همین امر را مبنای کار شرح بیانیه قرار دادند.
تقسیم بندی و شرح مفاهیم در قالب سه بازە زمانی، از یک سو کمکی جهت درک بهتر مفاهیم و بیانیه را مهیا کرد و از سوی دیگر کار را برای تقسیم بندی برخی مفاهیم فقط در یکی از این سه بازه دچار مشکل کرد. ولی باید این نکته را در کل کتاب در نظر داشت که نمی توان به طور قطع و صفرو یکی بین این سه بازه زمانی تفاوت قائل شد.
دربارە سیر مطالب نیز باید به این نکته توجه داشت که در این شرح، تلاش شده است در ابتدای هر فصل یک یا چند نکته به صورت مقدمه برای فصل بیاید و سپس به شرح موارد مطرح شده در فصل پرداخته شود. برای نمونه در فصل اول از بخش دیروز، نخست یک مقدمه دربارە تاریخ معاصر ایران بیان شده و سپس به صورت جزئی تر به شرح و بسط مفاهیم مطرح شده در بیانیه پرداخته شده است.

فهرست کتاب

عناوین سه بخش کتاب دیروز، امروز، فردا از قرار زیر است:
دیروز؛ فصل اول: تاریخ معاصرایران، فصل دوم: وضعیت داخلی ایران قبل از انقلاب، فصل سوم: وضعیت جهان قبل از انقلاب و فصل چهارم: آغاز فصل نو
امروز؛ فصل اول: انقلاب اسلامی، فصل دوم: دو قطبی اسلام و استکبار، فصل سوم: مقایسه انقلاب اسلامی با نمونه های داخلی و جهانی، فصل چهارم: آرمان های انقلاب اسلامی، فصل پنجم:  برکات انقلاب
فردا؛ فصل اول: آسیب شناسی انقلاب، فصل دوم: نقشە راه انقلاب، فصل سوم: نقش جوانان درفردا، فصل چهارم: تمدن نوین اسلامی و فصل پنجم: فردای روشن

برشی از متن کتاب دیروز امروز فردا

ما [ایرانی‌ها] در طول دو سه قرن اخیر ضربه‌های سختی خوردیم. هم از ناحیه استبداد داخلی و دیکتاتوری‌های داخل کشور، هم از ناحیه تهاجم‌های بیرونی. این یک واقعیتی است که ما ضربه خوردیم. تاریخ ورود و نفوذ دولت‌های بیگانه در کشور ما از سال ۱۸۰۰ میلادی است؛ یعنی ۲۱۲ سال است که اولین نفوذ خارجی از طریق حکومت انگلیسی هند اتفاق افتاد؛ جان ملکم انگلیسی آمد ایران - که حالا تاریخش را کسانی که ملاحظه کردند، می‌دانند - و تبعاتی که پیش آمد. ضعف آن دولت‌ها در مواجهه بانفوذ و تهاجم فرهنگ غربی و سیاست غربی و حکومت‌های غربی، موجب انفعال کشور شد و همین‌طور رفته‌رفته ما دچار ضعف شدیم، هزیمت‌هایی داشتیم؛ این هم یک واقعیتی است. ما در برآورد مسائل کشور و شناخت وضعیت کنونی کشور نمی‌توانیم این دوره را ندیده بگیریم ضربه‌های سختی به ما زدند. هم نفوذ سیاسی پیدا کردند، هم نفوذ فرهنگی پیدا کردند هم منابع ما را غارت کردند.»

برشی دیگر از متن

عزت ملی، روابط خارجی، مرزبندی با دشمن: این هر سه، شاخه هایی از اصل «عزت، حکمت، و مصلحت» در روابط بین المللی اند. صحنە جهانی، امروز شاهد پدیده هایی است که تحقق یافته یا در آستانە ظهورند: تحرّک جدید نهضت بیداری اسلامی بر اساس الگوی مقاومت در برابر سلطە آمریکا و صهیونیسم؛ شکست سیاست های آمریکا در منطقە غرب آسیا و زمین گیر شدن همکاران خائن آن ها در منطقه؛ گسترش حضور قدرتمندانە سیاسی جمهوری اسلامی در غرب آسیا و بازتاب وسیع آن در سراسر جهان سلطه.
این ها بخشی از مظاهر عزت جمهوری اسلامی است که جز با شجاعت و حکمت مدیران جهادی به دست نمی آمد. سردمداران نظام سلطه نگران اند؛ پیشنهادهای آن ها عموماً شامل فریب و خدعه و دروغ است. امروز ملّت ایران علاوه بر آمریکای جنایتکار، تعدادی از دولت های اروپایی را نیز خدعه گر و غیر قابل اعتماد می داند....

خرید کتاب دیروز امروز فردا

نسخه چاپی کتاب دیروز امروز فردا را می توانید از طریق سایت و یا نرم افزار فراکتاب خریداری کنید.

دانلود کتاب دیروز امروز فردا

مشخصات کتاب دیروز امروز فردا در جدول زیر آورده شده است:

مشخصات
ناشر: دانشگاه جامع امام حسین (ع)
نویسنده: رضا فیضی، سجاد حسینی خطیبانی و محمدباقر باباهادی 
تعداد صفحه: 250
موضوع: تاریخ ایران
قالب: چاپی و الکترونیک

 

صفحات کتاب :
250
کنگره :
‫‭DSR1692‬‬
دیویی :
‫‭955/0844‬‬
کتابشناسی ملی :
8662598
شابک :
978-622-286-064-6
سال نشر :
1400

کتاب های مشابه دیروز امروز فردا