کتاب نسیم سحر مجموعه ای از احادیثی است که مقام معظم رهبری در ابتدای درس خارج خود بیان کردهاند و شرح و توضیح مختصری نیز بر هر حدیث دادهاند. این احادیث از کتاب «النوادر» فضل الله حسینی راوندی عالم برجسته قرن ششم است و این بیانات مربوط به درس خارج رهبر در سال 83 و 84 است.
تمام مومنین در زندگی برای باقی ماندن بر صراط حق و بهبود کمال معنوی همواره به تذکر و نصیحت نیازمند هستند. همانطور که برخی انسان را از ماده نسیان میدانند و به این معنا است که انسان همیشه در معرض فراموشی است و قرآن نیز بسیار انسان را تذکر میدهد و برخی را با تکرارهای زیاد بیان نموده تا مورد توجه دائمی انسان قرار بگیرند. درس اخلاق از جمله روشهای بسیار متداول در سنت شیعی برای بحث تذکر و یادآوری بسیاری از اموری است که انسان در زندگی روزمره از آنها غافل میشود.
کتاب «نسیم سحر» مجموعه ای از احادیثی است که مقام معظم رهبری در ابتدای درس خارج خود بیان کردهاند و شرح و توضیح مختصری نیز بر هر حدیث دادهاند. این احادیث از کتاب «النوادر» فضل الله حسینی راوندی عالم برجسته قرن ششم است و این بیانات مربوط به درس خارج رهبر در سال 83 و 84 است. مباحث مختلف اخلاق اسلامی در این کتاب مورد بحث و بررسی قرار گرفتهاند.
فطوبی للغرباء
بعد میفرماید: خوشا به حال !غریبان این غربا چه کسانی هستند؟ اگر ذیل این روایت هم نبود، انسان میفهمید که مراد از این غربا آن کسانی هستند که در دوران غربت اسلام - یعنی همان دوران بنی امیه و بنی عباس - بر اسلام صحیح پافشاری میکنند و در جامعهای که حرکت عمومی آن مثل سیل به سمت فساد است اینها بر سر اصول اسلامی و مبانی اسلامی پافشاری میکنند. {ذیل روایت} هم همین معنا را توضیح میدهد.
این کتاب را در فراکتاب با تخفیف تهیه کنید.