کتاب عصبانی شدن ممنوع، با قلم غلامرضا حیدری ابهری با تصویرسازی مهشید رجایی به رشته تحریر درآمده و در انتشارات کتابک منتشر شده است. این کتاب از بیست بخش تشکیل شده که هر بخش درباره ی یک جنبه از خشم است.
برای این که کودک از «خشم و عصبانیت» فاصله بگیرد، باید راه های برتر را انتخاب و به آن ها آموزش داد و آن هم شناساندن کودک با این اتفاق که همان «خشم و عصبانیت» است، می باشد و این که هرچه بیشتر کودک با این اتفاق «روحی درونی» آشنا شود و در مورد آن فکر کند در رویارویی با این مسئله کمتر دچار مشکل شده و بهتر می تواند با آن رو به رو شود.
کتاب پیش رو، حاوی «100 نوشته و تصاویری» می باشد که کودکان را به تفکر وا می دارد و به آن ها کمک می کند تا در مقابله با خشم بازخوردی درست و مفید داشته باشند.
کتاب عصبانی شدن ممنوع، از بیست بخش تشکیل شده که هر بخش درباره ی یک جنبه از خشم است. «بخش یک تا شش، از زبان ها و ضررهای خشم و فایده های پرهیز از آن سخن می گویند». «بخش هفت تا یازده، بی خردانه و شیطانی بودن و حیوانی بودن این حالت را بیان می کنند». «بخش دوازده، به سرانجام خشم یعنی پشیمانی می پردازد». «بخش سیزده تا هنده، به اسباب خشم می پردازند» و دیگر بخش ها که به بررسی و تحلیل این موضوع پرداخته است.
کمتر عصبانی می شوند
1- آقای محمدی، روزی نیم ساعت ورزش می کند. به همین خاطر کمتر عصبانی می شود. ورزش به او آرامش می دهد.
2- آقای سعیدی، چند تا گلدان دارد که خودش به آن ها آب می دهد. به همین خاطر کمتر عصبانی می شود. دوستی با گل ها به او آرامش می دهد.
سه راه آرام شدن
1- لعیا یک روز عصبانی شد، ولی به جای داد و فریاد، به اتاقش رفت و روی تختش دراز کشید، چند دقیقه ی بعد عصبانیت او از بین رفت.
2- هوشنگ یک روز عصبانی شد، ولی به جای داد و فریاد، کنار پنجره رفت و ده بار نفس عمیق کشید، چند دقیقه بعد عصبانیت او از بین رفت.
نسخه چاپی کتاب عصبانی شدن ممنوع را می توانید از طریق سایت و یا نرم افزار فراکتاب خریداری کنید و پس از دریافت کتاب از محتوای ارزشمند آن بهره وافی و کافی ببرید.