کتاب درمان شوپنهاور، رمانی روانشناسانه و فلسفی نوشته ی اروین دی یالوم است که اولین بار در سال 2005 به انتشار رسید. مترجم این اثر کیومرث پارسای و انتشارات آن نشر جامی میباشد.
کتاب درمان شوپنهاور
یالوم یکی از افرادیست که توانسته با زبان ساده و روان، تعابیر سنگین و پیچیدهی روانشناسی را برای بسیاری قابل فهم کند. رسالتی که در بسیاری از آثارش به خوبی از عهدهی آن برآمده است. اروین یالوم در کتاب درمان شوپنهاور با تمرکز بر نظریههای «شوپنهاور» به جستجوی معنای زیستن و روابط انسانی میپردازد و ضمن طرح کردن مسائل ذهنی و روانی انسان، جهانبینیِ عموم مردم را به چالش میکشد.
خلاصه کتاب درمان شوپنهاور
روان درمانگری برجسته به نام ژولیوس هرتزفلد پس از مواجهه با مرگ خود در خلال یکی از معاینات عمومی، مجبور می شود تا نگاهی دوباره به زندگی و کار خود بیاندازد.
ژولیوس از همین رو به دنبال فیلیپ اسلِیت می رود؛ مردی معتاد به روابط جنسی که ژولیوس در حدود بیست سال پیش نتوانست کمکی به او بکند. با این حال فیلیپ ادعا می کند که درمان شده و زندگی اش به شکل معجزه آسایی به وسیله ی آموزه های بدبینانه ی فیلسوف آلمانی، آرتور شوپنهاور، دگرگون شده است. نظرات عجیب و رفتار منحصر به فرد فیلیپ باعث می شود ژولیوس از او بخواهد که به جلسات گروه درمانی او برود و در عوض فیلیپ هم ژولیوس را با عقاید شوپنهاور آشنا کند.
درمان شوپنهاور
برشی از متن کتاب
همیشه خودکشی، آثاری همچون ضربه ناگهانی، احساس خشم، و احساس گناه بر بازماندگان می گذارد. آرتور نیز همه این آثار را می دید. می توان احساسات ناخوشآیند فرزند را در آن هنگام، درک کرد. عشق به پدر، تبدیل به اندوه ناشی از فقدان تبدیل شد و رنجشی که از هاینریش داشت، برایش نوعی پشیمانی ابدی همراه آورد. از سوی دیگر، آرتور همواره می اندیشید که پدرش به دلیل سنگدلی فراوان، راه او را برای دستیابی به مقام بزرگ فیلسوفان، بسته است.
در این مواقع هرکسی به یاد دو فیلسوف بزرگ اخلاق و دو مرد آزاداندیش، یعنی نیچه و سارتر می افتد که خیلی زود پدر از دست دادند. البته پدر نیچه به عنوان کشیش لوتری، در دوران کودکی فردریش از دنیا نرفت. بنابراین آیا نیچه می توانست تبدیل به دجال شود؟ سارتر نیز در زندگینامه خود می نویسد از اینکه سنگینی بار مسؤولیت تأمین رضایت پدر را بر عهده ندارد. احساس سبکی و رهایی می کند. در عین حال، بخت و اقبال، یار افراد دیگری همچون کرکگور و کافکا نبود، زیرا آن ها همه مدت عمر، زیر سلطه پدر بودند.
آثار آرتور شوپنهاور، گستره ای بزرگ از آرا، عناوین، بدایع تاریخی و علمی، عقاید و تمایلات را دربر می گرفت. امروز تنها دو اثر سرشار از عطوفت شخصی از او بر جای مانده که هر دو، راجع به هاینریش شوپنهاور است. آرتور در یکی از آنها به احساس غرور نسبت به پدر اشاره می کند که صادقانه اعتراف کرده تنها به منظور کسب درآمد بیشتر به تجارت روی آورده است.
درمان شوپنهاور pdf
دانلود رایگان کتاب درمان شوپنهاور امکان پذیر نیست، زیرا نشر محترم پی دی اف آن را به رایگان در دسترس عموم قرار نداده است. میتوانید با صرف هزینه ای آن را از طریق اپلیکیشن فراکتاب دانلود کرده سپس در کتابخوان فراکتاب به مطالعه آن بپردازید.
جهت اطلاع از قیمت کتاب درمان شوپنهاور نسخه ی pdf آن میدانید به سایت و یا نرمافزار فراکتاب مراجعه سپس از طریق نرمافزار اقدام به دانلود کنید.
جملات کتاب درمان شوپنهاور
با هر نفسی که برمی آوریم، مرگ را که پیوسته در پی ضربه زدن به انسان است، به عقب می رانیم، هرچند که در نهایت، مرگ باید به پیروزی دست یابد، زیرا از لحظه تولد، سرنوشت ما را رقم می زند و با طعمه ای که در اختیار دارد، تنها مدتی کوتاه، پیش از بلعیدن آن، بازی می کند.
…
خواهش می کنم همه مسؤولیت را خودت بر عهده بگیر، کاملاً با صراحت با من حرف بزن و از من مراقبت کن، یعنی درست همان کارهایی که من با تو کردم. همچنین تقاضا دارم هنگام حرف زدن، به چشمانم نگاه کن و توضیح بده. هرگاه چشمانت را به سوی دیگر برمی گردانی، بیشتر دچار هراس می شوم.
بهترین ترجمه کتاب درمان شوپنهاور
بهترین ترجمه و نوع کتاب توسط خوانندگان شناخته می شوند و البته نقادان. نسخه الکترونیک عرضه شده توسط انتشارات جامی را میتوانید برای مدت حدود ده دقیقه رایگان در نرم افزار فراکتاب مرور کنید و در مورد ترجمه آن قضاوت کنید.
خرید کتاب درمان شوپنهاور با تخفیف
تا این لحظه این کتاب از سه ناشر متفاوت در قالبهای الکترونیک و چاپی منتشر شده است و در دسترس شماست.
دانلود رایگان درمان شوپنهاور ترجمه سپیده حبیب
کتاب درمان شوپنهاور با ترجمه سپیده حبیب بصورت چاپی در فراکتاب موجود می باشد. انتشار رایگان کتاب بدون هماهنگی با ناشر باعث تضییع حق ناشر آن می شود.
درمان شوپنهاور نشر قطره
کتاب درمان شوپنهاور با ترجمه سپیده حبیب و چاپ انتشارات قطره بصورت چاپی در فراکتاب موجود می باشد.
خرید کتاب های شوپنهاور
برای آشنایی با زندگی، تفکرات و فلسفهی شوپنهاور، کتاب پاتریک گاردینر با عنوان “شوپنهاور” ترجمه رضا ولی یاری چاپ نشر مرکز، کتابی بسیار مختصر و سودمند است.
کتابشناسی شوپنهاور :
جهان همچون اراده و تصور ، ترجمه رضا ولی یاری ، نشر مرکز
ریشه ی چهارگان اصل دلیل کافی ، ترجمه رضا ولی یاری ، نشر مرکز
در باب طبیعت انسان ، ترجمه رضا ولی یاری ، نشر مرکز
متعلقات و ملحقات ، ترجمه رضا ولی یاری ، نشر مرکز
مسئله بنیادین اخلاق ، ترجمه رضا ولی یاری ، نشر مرکز
در باب حکمت زندگی ، محمد مبشری ، انتشارات نیلوفر
هنر همیشه بر حق بودن ، ترجمه عرفان ثابتی ، نشر ققنوس
فیلم درمان شوپنهاور
آرتور شوپنهاور، فیلسوف، دانشمند علم متافیزیک و روانشناس آلمانی، تاثیر قابل توجهی بر آگاهی اروپای قرن ۱۹ گذاشت. عقاید او بر دیدگاه ما نسبت به دنیا و درک ماهیت نفس، اثرگذار بوده. یکی از ارزندهترین آثار او با نام «جهان همچون اراده و تصویر»، اراده و تمایلات نفسانی را جزئی جداناشدنی از وجود بشر دانسته که اعمال، رویاها و تصمیمات او را تحت تاثیر قرار میدهد.
درواقع، دیدگاه شوپنهاور نسبت به اراده و نفس، از عقیده پدیدارشناسی کانت تاثیر گرفته. شوپنهاور سعی داشت تا فلسفه کانت را با عرفان شرق که در آن دوران پدیدهای نوظهور بود، درآمیزد، که البته به لطف ترجمه متون هندو و بودایی به دست دانشمندان اروپایی، مطالعه عرفان شرق بهتدریج در اروپا گسترش پیدا کرد.
شوپنهاور به باور معنوی هندوها و بوداییها مبنی بر تعالی روح، علاقهمند بود. از طرفی، او ایمان به تولد پیدرپی انسان و تاثیر کارما بر زندگی بشر را از عرفان شرق کسب کرد، و بازتاب آن در برخی از آثار شوپنهاور، نظیر «جهان همچون اراده و تصور»، «ریشه چهارگان اصل دلیل کافی» و «دنیا این جوری است»، به چشم میخورد.
تاثیر عقاید شوپنهاور در ادبیات مدرن (تولستوی، ساموئل بکت، بورخس)، فیزیک و ریاضی (انیشتین، ویتجنستین)، فلسفه مدرن (یونگ، شرودینگر) همینطور موسیقی و هنرهای نمایشی (واگنر، شوئنبرگ) بهوضوح قابل مشاهده است. این فیلمها به شکل مستقیم و غیرمستقیم، دربردارنده بازتابی از فلسفه شوپنهاور هستند.