دسته‌بندی‌ها:
آموزشی اخبار و رویدادهای حوزه کتاب بررسی و نقد کتاب خلاصه کتاب عمومی مسابقات و چالش های کتابخوانی معرفی انتشارات معرفی کتاب معرفی نویسندگان و مترجمان
مجله فراکتاب
پیش فرض

بهترین ترجمه کتاب تئوری انتخاب

مرداد 1403 . سمانه خوش انگشت

کتاب تئوری انتخاب با عنوان فرعی درآمدی بر روان شناسی امید، نوشته دکتر ویلیام گلسر است این کتاب ارزشمند را می‌توان از جمله مفیدترین کتاب‌ها در زمینه روانشناسی دانست. در این مقاله بهترین ترجمه کتاب تئوری انتخاب را معرفی می‌کنیم.

کتاب تئوری انتخاب مصور

تئوری انتخاب دکتر ویلیام گلسر بر این اصل استوار است که تمامی انسان‏‌ها به سبب وجود پنج نیاز ژنتیک: بقا، عشق و احساس تعلق خاطر، قدرت، آزادی و تفریح، برانگیخته می‏‌شوند.

کتاب تئوری انتخاب قابل‌فهم‌ترین و عمومی‌ترین کتاب روانشناسی محسوب می‌شود که همه می‌توانند آن را بخوانند و نکات بسیار مفید آن را در زندگی شخصی خود پیاده کنند. مهمتر از همه اینکه این کتاب شبیه کتاب‌های زرد موجود در بازار نیست و پشت مطالب آن تحقیقات علمی وجود دارد.

بهترین ترجمه کتاب تئوری انتخاب

مترجمین زیادی کتاب تئوری انتخاب، را ترجمه کرده‌اند که بهترین آن ترجمه علی صاحبی می باشد. همچنین باید اشاره کنیم که این مترجم، مربی ارشد و عضو هیئت ‌مدیره علمی موسسه ویلیام گلسر در ایران است و ویلیام گلسر طی نامه‌ای از علی صاحبی بابت ترجمه زیبا و اصیل تشکر کرده است.

کتاب تئوری انتخاب ترجمه علی صاحبی

برای خرید کتاب تئوری انتخاب ترجمه علی صاحبی، بصورت چاپی به اپلیکیشن فراکتاب مراجعه کنید.

10 تخفیف
ویلیام گلسر
نویسنده
ویلیام گلاسر
نویسنده
خرید کتاب
خرید کتاب

کتاب تئوری انتخاب فهرست

فهرست کتاب تئوری انتخاب دارای سه بخش زیر است.

نظریه

کاربست تئوری در عمل

کاربست

خلاصه کتاب تئوری انتخاب

کتاب تئوری انتخاب به موضوعی بسیار مهم اشاره می‌کند، تنها ما هستیم که بر رفتارهای خودمان می‌توانیم کنترل داشته باشیم. دیگران فاقد توان و قدرت لازم هستند تا بتوانند ما را وادار یه انجام کار خاصی کنند. دیگران فقط می‌توانند به ما اطلاعاتی بدهند و فاقد این توانایی هستند که حس خاصی را در وجود ما ایجاد کنند. اطلاعات وارد مغز ما می‌شود، ذهن ما آن‌ها را تحلیل و پردازش می‌کند و پس از آن یک واکنش اتفاق می‌افتد.

این ما هستیم که تصمیم می‌گیریم تا چه واکنشی از جانب خودمان بروز دهیم. حتی مسئله فراتر چیزی است که ما فکر می‌کنیم. انتخاب‌های ما روی نیازهای فیزیولوژیک ما نیز تاثیری غیر مستقیم می‌گذارند. افکار و احساساتی که داریم روی بیماری‌هایی که با آن‌ها درگیر هستیم تاثیر می‌گذارند. فکر و خیال‌های ما می‌توانند عامل وقوع برخی از بیماری‌ها باشند.

سمانه خوش انگشت
سمانه خوش انگشت
دیدگاه شما چیست؟
شما اولین نفری باشید که درباره این مطلب نظر می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *