کتاب قرار بی قرار، به قلم فاطمه سادات افقه(نویسنده کتاب) به روایت داستان هایی از شهید مدافع حرم شهید مصطفی صدرزاده، از زبان آشنایان و دوستان شهید با نام جهادی «سید ابراهیم» فرمانده ایرانی گردان عمار از لشکر مقتدر فاطمیون میپردازد. او آبان ماه سال 1394 روز تاسوعا در عملیات محرم در حومه حلب به شهادت رسید.
مصطفی صدرزاده چگونه شهید شد
شهید صدرزاده در آبان ماه سال 1394 روز تاسوعا در عملیات محرم در حومه حلب سوریه در آتش سنگین دشمن و توسط اصابت گلوله تفنگ تیر بار پی کا به شهادت رسید. یکی از همرزمان شهید مصطفی صدرزاده لحظه شهادت را در کتاب قرار بی قرار اینگونه نقل میکند:
یک آن دیدم مصطفی چرخید و دستش را گرفت. همانجا گفتم: «خدایا دستش تیر خورده!» خوشحال شدم که باز مجروح شده و لااقل میماند. دیدم غلت زد و سینهاش پر از خون شد. دشمن دقیقاً او را هدف گرفته بود و بالأخره او را با تیر پیکا به شهادت رساند. به یکی از بچهها به نام سیدعباس بااینکه سن کمی داشت و بچۀ دلیری بود، گفتم: «بیا بریم سید رو بیاریم!» رفتیم و سید را آوردیم. بیسیم هم روی دوشم بود. هنوز نبضش میزد و زیر لب چیزی میگفت، ولی نمیتوانست بلند صحبت کند. سرم را خم کردم و از میان لبان بهخوننشستهاش شنیدم که میگوید: «کلنا فداک یا زینب!»
بچهها پشت سر ما ایستاده بودند. دوباره تیراندازی کردم. وقتی برگشتم و بغلش کردم، بازهم نبض داشت. مدام نگاهم به لبها و بدن پر از خونش بود. یکی از بچهها چند لحظه بعد با گریه گفت: «تموم
کرده! » باورم نمیشد که سید نجیب ما از بینمان پر کشیده باشد.
کتاب قرار بی قرار
به رزمندگان افغانستانی مدافع حرم، فاطمیون گفته میشود و همراهی مصطفی با فاطمیون روایت عجیبی دارد.
همسر مصطفی نقل می کند که مصطفی توانایی عجیبی در یادگیری زبان و تقلید لهجه ها داشته است. در واقع داستان مصطفی اینگونه است که او ریش هایش را کوتاه میکند و به مشهد میرود و زمانی که با مسئول اعزام هم صحبت میشود میگوید که یک افغانستانی است.
مصطفی بیشتر از 2 سال در مناطق مختلف سوریه درگیر نبرد با جریان تکفیر بود. و دست آخر به آرزویش که دیدار محبوب بود نائل آمد و عند ربهم یرزقون شد.
این کتاب داستان هایی را از نزدیکان و دوستان ایشان روایت می کند.
هر کسی او را می دید دیگر نمی توانست به راحتی از او دل بکند. مصطفی قانون جذب را خوب بلد بود. می دانست چه کار کند تا یکی را جذب بسیج و دم و دستگاه امام حسین (ع) کند. پدرش می گفت: «مصطفی به مادرش گفته شما دعا کن من موثر باشم، شهید شدم یا نشدم مهم نیست!»
کتاب قرار بی قرار
کتاب قرار بی قرار، به روایت داستان هایی از مصطفی صدرزاده, از زبان آشنایان و دوستان شهید با نام جهادی «سید ابراهیم» فرمانده ایرانی گردان عمار از لشکر مقتدر فاطمیون میپردازد.
کتاب در مکتب مصطفی
کتاب در مکتب مصطفی جستاری علمی درباره سیره تربیتی مصطفی صدرزاده(شهید مدافع حرم)، بهعنوان الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکلهای مردمی است. این کتاب را جمال یزدانی بر اساس تحقیقات محمدمهدی رحیمی نوشته است.
در چهار دههی جمهوری اسلامی، تجارب متعددی در حوزه تربیت رسمی و تربیت غیررسمی رخ داده است.
تاریخ شفاهی ارکان تربیت، تجربهنگاری آنها و نسبتسنجی میان جریانهای تربیتی با نظریۀ تربیتی انقلاب اسلامی یکی از مهمترین پژوهشهایی است که باید به صورت جامع صورت بگیرد.
گرچه در این سالها تاریخ شفاهی فعالیتهای تربیتی در دهه شصت صورت گرفته است، اما این مواد خام به ادبیات دانشگاهی وارد نشده است تا مبنای تولید خروجیهایی علمی در حوزه تربیت اسلامی قرار بگیرند.
تجربیات انباشته مربیان، بهخصوص بعد از انقلاب اسلامی میتواند منبعی معرفتی برای تدوین نظریه تربیت انقلاب اسلامی قرار بگیرد.
کتاب در مکتب مصطفی
نویسنده کتاب در مکتب مصطفی با نگاه به تربیت غیررسمی، از جمله طرح تربیتی صالحین که توسط سازمان بسیج مستضعفین اجرا شده است، به این موضوع میپردازد که مستشاران، فرماندهان و رزمندگان جوان در میدان نبرد با تکفیریها در سوریه، نشان میدهد که جریان تربیت غیررسمی، که اکثرا در پایگاههای بسیج و هیئات حضور دارد، توانسته است نیروهای تراز انقلاب اسلامی را توانمند تربیت کند.
کتاب سرباز روز نهم
کتاب سرباز روز نهم؛ روایتی از زندگی و زمانه شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده که پژوهش و مصاحبه آن برعهده محمدمهدی رحیمی، پریسا وزیرلو، فرزانه مردی و تدوین آن برعهده نوید نوروزی و پریسا وزیرلو بوده و بازنویسی کتاب توسط نعیمه منتظری صورت گرفته است.
از آن جهت که مصطفای شهید در همین جامعه زیسته و با همین مشکلات یا بیشترش جنگیده و بر بنبستهایش فائق آمده است، برای مخاطب شیرین و افقگشاست. در واقع، اساسا ما با روایت شهید و زمانهاش، هم نقد کردهایم و هم راه نشان دادهایم؛ چه اینکه شهدا مسیر امنی هستند برای صلاح و اصلاح.
کتاب حاضر لایههای پنهان معضلات و مشکلات را میگوید؛ چه اینکه زندگی مصطفی و زمانهاش ظرفیت این را دارد که بگوید کار فرهنگیِ وقفی، شدنی است و استوارتر از شبهکارهای نفتی و دولتی. زندگیاش این ظرفیت را دارد که معطل دستورالعملهای خشک و بیروح نماند که حیات دارد این نوع زندگیاش و حیاتبخش است.
استفاده از صوتهای متعدد شهید که در موقعیتهای مختلف ثبت شده نیز از ویژگیهای این کتاب بهشمار میرود؛ از سخنرانی شهید قبل از عملیاتها گرفته تا زمانی که برای دوستانش خاطره میگفته است. همچنین مصاحبه با برخی فرماندهان ایرانی جبهه مقاومت که شاید برای اولین و آخرین بار فرصت گفتوگو با ایشان فراهم شد نیز از جمله مطالب خاصِ کتاب حاضر باشد.
کتاب سرباز روز نهم
کتاب سرباز روز نهم؛ روایتی از زندگی و زمانه شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده که پژوهش و مصاحبه آن برعهده محمدمهدی رحیمی، پریسا وزیرلو، فرزانه مردی و تدوین آن برعهده نوید نوروزی و پریسا وزیرلو بوده و بازنویسی کتاب توسط نعیمه منتظری صورت گرفته است.
کتاب اسم تو مصطفاست
هر انسان داستانی دارد، فرشی در حال بافته شدن با نقشهای منحصر به فرد و رنگ آمیزی خاص که هر کدام محلی برای دیده شدن دارد و زمانی برای ظهور تا مخاطبش را فرا بخواند و در چشمش جلوهگری کند و هر داستان هم برای مخاطب خاصش روایت میشود تا در کنج دلش به یادگار آرام بگیرد.
روایت داستان زندگی افراد به ظاهر کم نام و نشان مانند گشت و گذار در لابلای فرش های دست بافت قدیمی پستوی خانه مادربزرگ است.
هر یک که به چشم می آید زیبایی خاصی را نمایان می کند که لحظه ای سکوت و حیرت را به همراه دارد. سکوتی شگفت انگیز. تجربه ای خاص و دلنشین.
تجربهای خاص و دلنشین، شما را دعوت میکند به تماشای نقشهای رنگارنگ قصه عزیزانی که زندگیشان سراسر از گرههای رنگین تماشایی و خواندنی است.
کتاب اسم تو مصطفاست روایتی است داستانی از زندگی پهلوان شهید مصفی صدرزاده، به روایت همسر ایشان خانم سمیه ابراهیم پور. مصطفی صدرزاده، شهید مدافع حرم، در تاریخ 1 آبان سال 1394 در حلب سوریه به فیض شهادت نائل آمد.
کتاب اسم تو مصطفاست
کتاب اسم تو مصطفاست روایتی است داستانی از زندگی پهلوان شهید مصفی صدرزاده، به روایت همسر ایشان خانم سمیه ابراهیم پور. مصطفی صدرزاده، شهید مدافع حرم، در تاریخ 1 آبان سال 1394 در حلب سوریه به فیض شهادت نائل آمد.
کتاب سید ابراهیم
این مجموعه کتاب مصوری مشتمل بر داستانهای کوتاهی است که درباره زندگی و خاطرات شهيد مدافع حرم «مصطفي صدرزاده» نگاشته شدهاند. «نذر حضرت ابوالفضل»، «غيرت و تعصب ديني»، «افشاي راز»، «جهاد فرهنگي»، «سبک زندگي» عناوین برخی از داستانهای اين کتاب هستند. اين داستانها از زبان نزديکان و آشنايان شهيد روايت شدهاند و در آنها سعی شده سيمای واقعي شهيد «مصطفی صدرزاده» بهخوبی برای مخاطبان به خصوص نسل جوان روشن گردد.
کتاب سید ابراهیم
کتاب سید ابراهیم اثری از مهدی گودرزی می باشد که تا کنون در دو نوبت توسط نشر تقدیر به چاپ رسیده است .