کتاب نیمه تاریک وجود با عنوان فرعی قدرت، خلاقیت، استعداد و آرزوهای خود را باز ستانید، نوشته ی دبی فورد می باشد. در این مطلب بهترین ترجمه نیمه تاریک وجود را معرفی میکنیم.
کتاب نیمه تاریک وجود
دبی فورد در مقدمه کتاب نیمه تاریک وجود می نویسد: «اکنون به اهمیت خارقالعاده یک زندگی منسجم پی برده بودم. این که ابتدا به خود اجازه دهم همه جنبههای وجودم را ببینم و سپس آنها را در هم آمیزم، همهی آن چه بودم، آن چه دیگران مثبت نامیده بودند و آن چه خودم و دیگران منفی قلمداد کرده بودیم، باید همه را در وجودی بزرگتر در هم میآمیختم. در این فرایند دست کم با خودم دوست شده بودم. اما آه که چقدر طول کشید تا به این نقطه رسیدم و البته این راه با بینش عمیق و خرد بینظیری که در این کتاب دبی فورد یافتم بسیار کوتاهتر شد. این کتاب را با دقت بخوانید. یک بار بخوانید و دوباره بخوانید. سپس برای بار سوم بخوانید تا مفاهیم آن را خوب درک کنید و تمرینات آن را انجام دهید. آری شما را به چالش دعوت میکنم.»
بهترین ترجمه نیمه تاریک وجود
اولین برگردان فارسی کتاب نیمه تاریک وجود توسط «عبدالله صلاحی» ترجمه شد که در سال 1397 به چاپ سیزدهم رسید. سال 1381 «فرناز فرود» کتاب نیمهی تاریک وجود را به فارسی ترجمه کرد که توسط «انتشارات حمیدا» منتشر شد. در سال 1381 انتشارات کلک آزادگان این کتاب را با ترجمه فرناز فرود بازنشر کرد. گیتی خوشدل نیز یکی دیگر از مترجمان کتاب نیمه تاریک وجود، می باشد.
کتاب نیمه تاریک وجود بهترین ترجمه
برای انتخاب بهترین ترجمه کتاب نیمه تاریک وجود، فراکتاب به مخاطبان خود این فرصت را می دهد که با مطالعه کتاب های الکترونیکی بصورت رایگان برای مدت محدود، بتوانند بین مترجمان، بهترین را انتخاب کنند.
کتاب نیمه تاریک وجود ترجمه الهام شریف
یکی از ترجمه های مناسب کتاب نیمه تاریک وجود، ترجمه الهام شریف می باشد که بصورت چاپی و الکترونیکی در فراکتاب عرضه شده است. این ترجمه را انتشارات را نسل نواندیش به چاپ رسانده است.
دانلود کتاب نیمه تاریک وجود
کتاب نیمه تاریک وجود pdf و یا به عبارتی نسخه الکترونیکی آن را می توانید از طریق نرم افزار فراکتاب دانلود کرده و سپس آن را در کتابخوان فراکتاب مطالعه کنید.
نیمه تاریک جویندگان نور
کتاب نیمه تاریک وجود ترجمه فرناز فرود
یکی دیگر از ترجمه های کتاب نیمه تاریک وجود، ترجمه فرناز فرود می باشد که بصورت چاپی در فراکتاب موجود می باشد.
خرید کتاب نیمه تاریک وجود
نسخه ی چاپی کتاب نیمه تاریک وجود را می توانید از طریق سایت و یا نرم افزار فراکتاب خریداری کنید.
خلاصه کتاب نیمه تاریک وجود
چه چیزی را از خود پنهان می کنید؟ چرا گاهی خودخواهی یک دوست، تنبلی یک همکار، گستاخی یک آشنا یا حتی بی ادبی یک غریبه بیش از اندازه ما را عصبانی می کند؟ چرا همان چیزهای کهنه به سادگی و به آن شدت ما را تحت تأثیر قرار می دهند؟ دبی فورد توضیح می دهد که همین احساسات کهنه سرنخی برای کشف نیمه تاریک و نیز حالات و خصوصیاتی هستند که بیش از همه از آن ها می ترسیم. دبی فورد در کتاب نیمه تاریک وجود توضیح می دهد که ما چگونه نیمه تاریک وجودمان را آگاهانه یا ناآگاهانه پنهان و انکار می کنیم؛ چگونه به جای آن که به طبیعت حقیقی وجودمان فرصت تجربه ناب زندگی را بدهیم آن را پس می زنیم.
او در این کتاب نشان می دهد که انسان می تواند به اصطلاح ضعف هایش را بپذیرد و در حقیقت آن ها را به نقطه قوت تبدیل کند، شاید کمی تنبلی برای کسی که به کار اعتیاد دارد، بد نباشد. شاید ذره ای خودخواهی عاقلانه برای نجات دادن ما از خشم و افسردگی لازم باشد.در این کتاب دبی فورد با داستان های آموزنده و تمرینات عملی به ما نشان می دهد، چگونه با محرک های تاریک تر وجودمان آشتی کنیم، موهبت آن ها را درک کنیم و بار دیگر تمامیت خود را بازستانیم. دبی فورد به ما یاد می دهد، چگونه خود را از الگوهای آزار دهنده ای که ما را اسیر کرده اند نجات دهیم، اندیشه های او به گونه ای استثنایی مجاب کننده است.
متن کتاب نیمه تاریک وجود
زندگی شما هنگامی که با سایههای خود در صلح درآیید دگرگون خواهد شد. کرم ابریشم به پروانهای بینهایت زیبا بدل خواهد شد. دیگر مجبور نیستید تظاهر به کسی کنید که نیستید. دیگر مجبور نیستید ثابت کنید به قدر کافی خوب هستید. هنگامیکه سایه خود را در آغوش میکشید دیگر مجبور نیستید در ترس زندگی کنید. وقتی به موهبات سایه خویش پی میبرید غرق در شکوه خود حقیقیتان میشوید. آن گاه رها میشوید و میتوانید زندگی آرمانی که همیشه آرزویش را داشتهاید خلق کنید.
هر انسانی با یک سیستم عاطفی سالم به دنیا میآید. ما هنگامیکه به دنیا میآییم عاشق خود هستیم و خود را میپذیریم. هرگز درباره این که کدام قسمتهای بدنمان خوب است و کدام یک بد قضاوت نمیکنیم. ما غرق در تمامیتِ بودن خویش میشویم، در لحظه زندگی میکنیم و آزادانه خود را ابراز میکنیم. همچنان که بزرگتر میشویم از آدمهای اطرافمان یاد میگیریم. آنها به ما میگویند چگونه رفتار کنیم، چه وقت بخوریم، چه وقت بخوابیم و ما شروع میکنیم به قضاوت کردن، به دیدن تفاوتها، یاد میگیریم با چه رفتارهایی پذیرفته و با چه رفتارهایی طرد میشویم.
یاد میگیریم یا به گریههایمان سریع پاسخ خواهند داد یا آنها را بیجواب خواهند گذاشت. یاد میگیریم یا به آدمهای اطرافمان اعتماد کنیم یا از آنها بگریزیم. سازگاری و ناسازگاری را یاد میگیریم. یاد میگیریم چه خصوصیاتی در محیط اطراف ما قابل قبول یا غیر قابل قبول هستند. تمام اینها ما را از زندگی کردن در لحظهی اکنون و ابراز آزادانهی خویش باز میدارد.
ما نیاز داریم دوباره با معصومیت خویش ملاقات کنیم، تجربهای که به ما اجازه میدهد هر چه را در این لحظه هستیم بپذیریم. در کتاب “مکالمه با خدا” نوشته دونالد والش جایی خدا میگوید: “حس عشق مطلق مانند حس رنگ سفید مطلق است.