دسته‌بندی‌ها:
آموزشی اخبار و رویدادهای حوزه کتاب بررسی و نقد کتاب خلاصه کتاب عمومی مسابقات و چالش های کتابخوانی معرفی انتشارات معرفی کتاب معرفی نویسندگان و مترجمان
مجله فراکتاب
پیش فرض

بهترین ترجمه کتاب چهار میثاق

مرداد 1403 . سمانه خوش انگشت

کتاب چهار میثاق (The Four Agreements)، با عنوان فرعی « کتاب خرد سرخ پوستان تولتک» نوشته‌ی دون میگوئل روئیز آموزه‌های توتلک‌ها را سال‌ها پس از حضورشان روی زمین بازگویی می‌کند. در این مطلب بهترین ترجمه کتاب چهار میثاق را معرفی می‌کنیم.

کتاب چهار میثاق

کتاب چهار میثاق، چهار اصل یا چهار میثاق اساسی را بیان می‌کند و قدم به قدم به خواننده آموزش می‌دهد که چطور این اصول را در زندگی روزمره خود رعایت کند تا به آرامش درونی برسد.

تحلیل کتاب چهار میثاق

کتاب چهار میثاق به مخاطب کمک میکند تا سرزنش کردن خود و پدر و مادر و اطرافیان را کنار بذارد. نویسنده از دیدگاهی زیبا و عمیق به همه چیز نگاه میکند و به همین دلیل بر افکار مخاطب تاثیرگذار است. اگر این کتاب را به سه قسمت تقسیم کنیم، قسمت اول بسیار شیرین و البته کمی پیچیده است، قسمت دوم آن بسیار مفهومی و پیچیدگی بیشتری دارد و در قسمت سوم، بسیار شگفت انگیز پایان می پذیرد.

بهترین ترجمه کتاب چهار میثاق

ترجمه های زیادی از کتاب چهار میثاق شده است. اما ترجمه‌ی جامع دل‌آرا قهرمان بهترین ترجمه کتاب چهار میثاق است که در سال 1398 به چاپ 31‌ رسید. این کتاب توسط انتشارات ذهن آویز روانه بازار کتاب شده است که بصورت چاپی در فراکتاب عرضه شده است.

25 تخفیف
دون میگوئل روئیز
نویسنده
دل آرا قهرمان
مترجم
خرید کتاب
خرید کتاب

خلاصه کتاب چهار میثاق

خودشناسی و پیدا کردن راهی برای بهتر زیستن و تبدیل به انسان بهتری شدن، دغدغه‌‌ی مشترک میلیون‌ها انسان روی کره‌ی زمین است. دغدغه‌ای که انگار از قرن‌ها پیش فقط کمی بعد از رفع نیازهای اولیه‌ی بشری شکل گرفت و تا امروز هم ادامه دارد. دغدغه‌ای که بهانه‌ی شکل‌گیری مقاله‌های و کتاب‌های زیادی شده است. کتاب چهار میثاق نوشته‌ی دون میگوئل روئیز با استفاده از آموزه‌های تولتک‌ها، میثاق‌هایی برای رهایی از این دغدغه‌ها را پیشنهاد کرده است. عده‌ای این کتاب را به پاداشی تشبیه می‌کنند که بعد از یک شکست دریافت کرده‌اند و عده دیگری آن را تنبیه قضاوت‌هایشان می‌دانند.

متن کتاب چهار میثاق

هرآنچه اکنون در این لحظه مى‌بینید و مى‌شنوید، چیزى جز یک رویا نیست. شما در این لحظه دارید رویا مى‌بینید. شما در بیدارى دارید رویا مى‌بینید.

رویا دیدن فعالیت مهم و عمده ذهن است، و ذهن بیست و چهار ساعت در شبانه روز رویا مى‌بیند. ذهن رویا مى‌بیند هنگامى که مغز بیدار است، و همچنین هنگامى که مغز در خواب است. تفاوت در این است که وقتى مغز بیدار است، چهارچوبى مادى موجب مى‌شود که ما اشیا را به طریق خطى ادراک کنیم. وقتى به خواب مى‌رویم، دیگر چهارچوب نداریم و رویا تمایل به تغییر مداوم دارد.

سمانه خوش انگشت
سمانه خوش انگشت
دیدگاه شما چیست؟
شما اولین نفری باشید که درباره این مطلب نظر می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *