دسته‌بندی‌ها:
آموزشی اخبار و رویدادهای حوزه کتاب بررسی و نقد کتاب خلاصه کتاب عمومی مسابقات و چالش های کتابخوانی معرفی انتشارات معرفی کتاب معرفی نویسندگان و مترجمان
مجله فراکتاب
پیش فرض

خلاصه کتاب انسان در جستجوی معنا

بهمن 1402 . سمانه خوش انگشت

کتاب انسان در جستجوی معنا نوشته ویکتور فرانکل، روانپزشک اتریشی پدیدآورنده ی معنا درمانی است. او در این کتاب، خاطراتش از زندگی در اردوگاه های کار اجباری آشویتس را نوشته است.

معرفی کتاب انسان در جست و جوی معنا

انسان در جستجوی معنا، کتابی است که بر پایه ی تجربیات فاجعه بار ویکتور فرانکل در اردوگاه های کار اجباری آشویتس نوشته شده است. ویکتور فرانکل در این دوران، پدر و مادر، همسر و برادرش را از دست داد. خواهر او تنها کسی بود که از این وضعیت نجات پیدا کرد. با وجود تمام سختی ها، رنجی که می کشیدند، گرسنگی، سرما، بی رحمی و خشونتی که در اطرافشان موج می زد، اما او باز هم زندگی را شایسته و ارجمند می دید.

در بخش دوم کتاب، او از خاطرات مراجعانش نوشته است. او با تجربیات گسترده ای که در زمینه ی کار و درمان بر اساس معنادرمانی به دست آورده است، متوجه این موضوع شد که برای هر فرد باید رسالت و وظیفه ای وجود داشته باشد که بخواهد عمرش را صرف آن کند.

فرانکل اگزیستانسیالیست بود. او واژه «هستی نژندی» را در مورد اختلال عاطفی ابداع کرد و اختلال عاطفی را حاصل عدم توانایی فرد در یافتن معنا برای زندگی می دانست. بنابراین با توجه به تمام تجربیات زیسته ی خودش و تمام آنچه که در مطبش آزموده بود، این کتاب را نوشت.

خلاصه کتاب انسان در جستجوی معنا

چگونه معنای زندگی خود را بیابید.
چگونه اردوگاه های کار اجباری امید را از زندانیان می گرفتند.
چگونه برخی افراد می توانند در بدترین موقعیت ها شوخ طبع باشند.

دانلود کتاب انسان در جستجوی معنا بهترین ترجمه

این کتاب توسط آقای علی همتیان ترجمه شده است و نسخه الکترونیک آن در اختیار شماست و در صورتی که نرم افزار فراکتاب را نصب کنید می‌توانید نسخه الکترونیک را رایگان برای مدت حدود ده دقیقه مرور کنید و ترجمه آن را بررسی کنید.

خرید کتاب انسان در جستجوی معنا

نسخه الکترونیک این کتاب را در نرم افزار فراکتاب خریداری و دانلود نمایید.

20 تخفیف

انسان در جستجوی معنا

کتاب انسان در جست و جوی معنا نوشته ویکتور فرانکل، روانپزشک اتریشی پدیدآورنده ی معنا درمانی است. او در کتاب انسان در جستجوی معنا، خاطراتش از زندگی در ا...
ریچارد براتیگان
نویسنده
علی همتیان
مترجم
پیش نمایش و خرید
پیش نمایش و خرید

عکس کتاب انسان در جستجوی معنا

کتاب انسان در جستجوی معنا

 


جملاتی از کتاب انسان در جستجوی معنا

در ادامه‌ی این مطلب جملاتی برگزیده از کتاب را با هم می‌خوانیم:

کوشش برای یافتن معنایی در زندگی خود نیرویی است اصیل و اساسی نه توجهی ثانوی که از انگیزش غرایز سرچشمه گرفته باشد.

معناخواهی یا معناجویی در زندگی یک حقیقت است نه وهم و باور.

انسان هرگز به سوی رفتار اخلاقی رانده نمی‌شود. بلکه این انسان است که اراده می‌کند و تصمیم می‌گیرد که رفتاری شایسته و سزاوار باید داشته باشد. او این کار را برای خشنودی انگیزه‌ی اخلاقی خود و رضایت و آسودگی وجدان خویش انجام نمی‌دهد. بلکه آن را به خاطر علت و دلیلی انجام می‌دهد که بدان پای‌بند و معتقد است یا به خاطر کسی که دوستش دارد و یا خدایی که وی را می‌پرستد.

 

خلاصه صوتی کتاب انسان در جستجوی معنا

این کتاب بصورت صوتی در فراکتاب با ترجمه ی مریم حسین نژاد و چاپ نشر سنگ موجود می‌باشد.

انسان در جستجوی معنا

معرفی کتاب انسان در جستجوی معنا کتاب انسان در جستجوی معنا، از ویکتور فرانکل، روانپزشک اتریشی پدیدآورنده‌ی معنا درمانی است. او در کتاب ا...
ویکتور فرانکل
نویسنده
فرزانه سکوتی
مترجم
پیش نمایش و خرید
پیش نمایش و خرید

کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا

 

کتاب انسان در جستجوی معنا ترجمه امیر لاهوتی

این کتاب بصورت الکترونیکی و چاپی در فراکتاب با ترجمه ی امیر لاهوتی و چاپ انتشارات جامی موجود می باشد.

20 تخفیف

انسان در جستجوی معنا

معرفی کتاب انسان در جستجوی معنا کتاب انسان در جستجوی معنا، روایت تجربیات ویکتور امیل فرانکل در دوران فاجعه باری است که به  عنوان یک یهودی در ارد...
ویکتور فرانکل
نویسنده
امیر لاهوتی
پیش نمایش و خرید
پیش نمایش و خرید

کتاب انسان در جستجوی معنا ترجمه امیر لاهوتی

بخشی از متن کتاب

جست وجوی انسان برای یافتن معنا، نیرویی بنیادی در زندگی اوست، نه توجیهی ثانویه از تمایلات غریزی او. این معنا از آن جهت خاص و منحصربه فرد است که تنها می تواند به وسیلهٔ او تحقق یابد و آنجاست که معناجویی او ارضا خواهد شد. عده ای از محققین ادعا می کنند که معانی و ارزش ها چیزی جز مکانیزم های دفاعی، واکنش معکوس به مشکلات، و والانگری نیستند. اما من هرگز به خاطر مکانیزم های دفاعی زندگی نمی کنم یا به خاطر واکنش های معکوس حاضر به مردن نیستم. انسان در هر شرایطی قادر به زندگی کردن و حتی مردن به خاطر آرمان ها و ارزش هایش است.

سال ها پیش در فرانسه یک نظرسنجی عمومی برگزار شد. نتایج نشان داد ۸۹ درصد مردم موافق بودند که انسان به دلیلی برای زندگی کردن نیاز دارد. علاوه بر این ۶۱ درصد اذعان داشتند که چیزی یا شخصی در زندگی شان وجود داشته که حاضر بودند حتی برایش بمیرند. من هم همین نظرسنجی را در بیمارستانم در وین و در میان بیماران و کارکنان انجام دادم و نتیجه مشابه همان نتیجهٔ نظرسنجی در فرانسه شد. تفاوت تنها ۲ درصد بود.

یک تحقیق آماری دیگری به وسیلهٔ جامعه شناسان دانشگاه جان هاپکینگز۲۵ بین ۷۹۴۸ دانش آموز در ۴۸ دانشگاه انجام شد. گزارش ابتدایی تحقیق قسمتی از تحقیقی دوساله است که به وسیلهٔ سازمان ملی سلامت ذهنی انجام شده است. از آن دانش آموزان پرسیده شد که چه چیزی را در زندگی «خیلی مهم» می دانند. ۱۶ درصد آن ها گزینهٔ «درآمد بالا» را انتخاب کرده بودند و ۷۸ درصد هم گفته بودند اولین هدفشان «پیداکردن هدف و معنی در زندگی» است. البته مواردی هم وجود دارند که تمایل فرد به ارزش ها چیزی جز پوششی برای ناسازگاری های درونی و پنهان او نیست؛ که اگر هم چنین باشد، استثنائی در یک قانون است نه اینکه خودش یک قانون باشد.

سمانه خوش انگشت
سمانه خوش انگشت
دیدگاه شما چیست؟
شما اولین نفری باشید که درباره این مطلب نظر می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *